Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Призив за покаяние..

5084584 prayer1

Ценка Кънчева:Призив към всички мои роднини по бащина и майчина линия , приятели,познати и непознати.

Разглеждам харесванията и споделянията на абонатите си по разни поствания и ме обзема голяма тъга.Разбирам,че повечето от тях не знаят истината за ИСУС ,а това не е шега.Малцина от моите абонати,а и извън тях,знаят за пророчествата в Библията,с които Бог е давал откровения и предупреждения чрез пророците си за идни времена,че вече са в края си.Към какво ни призовава Исус?

Призовава ни към пълно покаяние,да простим на всеки,който ни е наранил по някакъв начин,да повярваме в Неговата смърт за нашите грехове,в Неговото възкресение ,което е спасението ни за вечен живот,както и в това,че Той ще се върне много скоро за неговите си,сиреч за ония,които вярват в Него.Ето и цитати от Библията,които доказват това:Посланието на апостол Павел към римляните
Глава 10:6. А правдата, която е чрез вяра, говори така: "Да не речеш в сърцето си: Кой ще се възкачи на небето, сиреч, да свали Христа?
7. или: Кой ще слезе в бездната сиреч да възведе Христа от мъртвите?"
8. Но що казва тя? Казва, че "думата е близо при тебе, в устата ти и в сърцето ти", сиреч думата на вярата която проповядваме.
9. Защото, ако изповядаш с устата си, че Исус е Господ, и повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите ще се спасиш.
10. Защото със сърце вярва човек и се оправдава, и с уста прави изповед и се спасява.
11. Защото писанието казва: "Никой, който вярва в Него, не ще се посрами".
Призива на Исус за покаяние:Светото евангелие от Матея
Глава 4:17. От тогава Исус започна да проповядва, казвайки: покайте се, защото наближи небесното царство.
И още:Светото евангелие от Марка
Глава 1:14. А след като Иоан биде предаден на властта, Исус дойде в Галилея и проповядваше Божието благовестие, казвайки:
15. Времето се изпълни, и Божието царство наближи; покайте се и повярвайте в благовестието;
Ето молитвата,която Исус каза на Учениците си Светото евангелие от Лука Глава 11:1. И когато Той се молеше на едно място, като престана, един от Неговите ученици Му рече: Господи, научи ни да се молим както и Иоан е научил своите ученици.
2. А Той им каза: Когато се молите, думайте: Отче [наш, Който си на небесата], да се свети Твоето име; да дойде Твоето царство, [да бъде Твоята воля, както на небето, така и на земята];
3. давай ни всеки ден ежедневния ни хляб;
4. и прости греховете ни, защото и сами ние прощаваме на всеки наш длъжник; и не въвеждай ни в изкушение, [но избави ни от лукавия].
Човече,който и да си,където и да си,прости,покай се от греховете си и приеми Исуса Назарянина за свой Господ и Спасител.Вярваш или не ,един ден ще го видиш и това ще е във великият ден Господен,съдният ден.Подготви себе си ,децата си ,цялото си семейство за този ден,защото наближил е.Откровението на Иоана Глава 6:17. Защото е дошъл великият ден на Неговия гняв; и кой може да устои?
Бдете и прогласявайте благовестието!Откровението на Иоана
Глава 3:3. Помни, прочее, как си приел и си чул, и пази го и покай се. И тъй, ако не бодърствуваш, ще дойда като крадец; и няма да знаеш в кой час ще дойда върху тебе.
Народе!Покани Исус в живота си!Довери Му се!Той е верен и истинен.Праведен бе и се натовари с греховете на неправедните.Първото съборно послание на Петра Глава 2:
21. Защото и на това сте призовани; понеже и Христос пострада за вас, и ви остави пример да последвате по Неговите стъпки;
22. Който грях не е сторил, нито се е намерило лукавщина в устата Му;
23. Който бидейки охулван, хула не отвръщаше; като страдаше, не заплашваше; но предаваше делото Си на Този, Който съди справедливо.Не съди ,за да не бъдеш съден.
ПРОСТЕТЕ , ПОКАЙТЕ СЕ И ПРИЕМЕТЕ ИСУС В СЪРЦАТА СИ С ВЯРА. ДА БЪДЕ ВОЛЯ ГОСПОДНЯ И ЦАРСТВО ХРИСТОВО.БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ В ИМЕТО НА ИСУС ! АМИН И АМИН !!!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...