Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Това свято Божие Слово се беше врязало в сърцето ми!

libro proyecto gutenberg

Това свято Божие Слово се беше врязало в сърцето ми още преди около две години и половина, и ето, че макар и противника да ме е атакувал с всички сили и да се е мъчил да ме отдели от моя Господ Исус Христос, то днес отново Бог изля върху мен това Слово, придружено с Неговата ОГРОМНА МИЛОСТ И ЛЮБОВ, С НЕГОВОТО МОЩНО СПАСИТЕЛНО ДЕЛО, КОЕТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ! СЛАВА НА ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА!!! <3
И ето словото, за което пиша;
А сега така казва Господ , Творецът ти, Якове, и Създателят ти, Израилю: Не бой се, защото Аз те изкупих. Призовах те по име; Мой си ти. Когато минаваш през водите, с тебе ще бъда, и през реките – те няма да те потопят; когато ходиш през огъня, ти няма да се изгориш и пламъкът няма да те опали. Защото Аз съм Йехова , твоят Бог, Святият Израилев, твоят Спасител; за твой откуп дадох Египет, за теб – Етиопия и Сева. Понеже ти беше скъпоценен пред очите Ми, беше на почит и Аз те възлюбих, затова ще дам хора за теб и племена – за живота ти. Не бой се, защото Аз съм с теб; от изток ще доведа потомството ти и от запад ще те събера; ще кажа на севера: Върни обратно!, и на юга: Не задържай! Доведи синовете Ми отдалеч и дъщерите Ми – от земния край: всички, които се наричат с Моето име, които сътворих за славата Си; Аз създадох всеки от тях, да! Аз го направих. Изведи слепия народ, който има очи, и глухите, които имат уши. Нека се съберат заедно всички народи и нека се стекат племената; кой от тях може да възвести това и да ни обясни предишните събития? Нека доведат свидетелите си, за да се оправдаят, за да чуят хората и да кажат: Това е вярно. Вие сте Мои свидетели, казва Господ , и слугата Ми, когото избрах, за да Ме познаете и да повярвате в Мен, и да разберете, че съм Аз – че преди Мене не е имало Бог и след Мене няма да има. Аз, Аз съм Господ ; и освен Мене няма спасител. Аз възвестих, спасих и показах, когато не е имало между вас чужд бог ; затова вие сте Ми свидетели, казва Господ , че Аз съм Бог. Да, преди да е имало време , Аз съм; и няма кой да избавя от ръката Ми; Аз действам и кой ще Ми попречи? Така казва Господ , вашият Изкупител, Святият Израилев; заради вас пратих във Вавилон и ще доведа всички като бежанци, дори халдейците – в корабите, с които се хвалеха. Аз съм Господ , Святият ваш, Творецът Израилев, вашият Цар. Така казва Господ , Който прави път в морето и пътека – в буйните води, Който изважда колесници и коне, войска и сила: Те всички ще паднат, няма да станат; унищожени бяха, угаснаха като фитил. Не си спомняйте предишните неща, нито мислете за древните събития. Ето, Аз ще направя нещо ново; сега ще се появи; няма ли да внимавате в него? Да! Ще направя път в пустинята и реки – в безводната земя. Полските зверове ще Ме прославят – чакалите и щраусите, – защото давам вода в пустинята, реки – в безводната земя, за да напоя народа Си, избраните Си, народа, който създадох за Себе Си, за да оповестява хвалата Ми. Но ти, Якове, не Ме призова; и ти, Израилю, се отегчи от Мене; не си Ми принасял агънцата на всеизгарянията си, нито си Ме почитал с жертвите си. Аз не те заробих с приноси и не ти дотегнах с ливан. Не си купил за Мене благоуханна тръстика с пари, нито си Ме наситил с тлъстината на жертвите си; но ти си Ме заробил с греховете си, дотегнал си Ми с беззаконията си. Аз, Аз съм, Който изтривам твоите престъпления заради Себе Си и няма да си спомня за греховете ти.
Исая 43:1-25 РИ ББД

Жулиян Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...