Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Покрий ни Господи с кръвта на Исус!

3d2116f

Покрий ни Господи с кръвта на Исус, скрий ни в Твоето име, което е яка кула,праведният прибягва при него и е в безопасност!
В името на Исус връзвам тези сили на тъмнината,изпратени да рушат,да убиват,да съсипват.
Разрушавам плановете и кроежите им,и Те моля,заповядай на ангелите Си за нас и домовете ни,да ни пазят и закрилят.
Божият гняв да падне върху тях,огъня на Духа да ги унищожи!Изповядам разрушаване делата и намеренията на сатана.
Затова се яви Божият Син, за да съсипе делата на дявола.

Да бъдат разрушени делата и мрежите,които е скрил за нас чрез кръвта на Исус!
В това Мощно име заповядам ,на силите на тъмнината да напуснат,да няма разрушения,да няма катастрофи и човешки жертви.Отхвърлям всякакви нещастия,смърт на хора,отхвърлям ги,защото Господи казал Си"Няма да те сполети никакво зло, нито ще се приближи язва до шатъра ти"Заповядам на всяко зло,на всяко нещастие,наводнение,земетресение,стойте далече от мене и дома ми,стойте далече от потомството ми.Прилагам кръвта на Исус за защита и огъня на Святия Дух върху мене,дома ми,страната ни.

И всяка черна птица ,дошла да краде,убива,руши,да бъде прогонена от огъня на Духа!Ангелска защита изпрати,огнена защита около домовете ни!Ангелите Ти да вържат силите на тъмнината,да разрушат делата им,да отсекат намеренията им!Кръвта и Възкресенската сила на Духа върху нас,домовете,децата ни,народа ни!Амин
От Росица генева

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...