Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

За мен първородният грях е съмнението. - Катя Николова

adam eve fall

Слово за деня:
За мен първородният грях е съмнението. И пак според мен/ не държа да се приеме, изказвам мнение/ Е в основата на всеки друг грях. Какво имам в предвид. Бог е написал Своите закони в сърцата на всеки човек/ иначе нямаше да каже: Които нямат закон, съвестта им е закон - Римляни 2:14,15)/. Значи ние всички имаме възможността да отделим "правилно" от "неправилно" и без да сме чели Писанията и без проповедник. Ако слушаме съвестта си. Писано е, че Бог ВИНАГИ говори на сърцето/ което е нашата съвест, не мускула /, но...или се преструваме, че не чуваме, или наистина от многото гласове в нас НЕ можем да различим Неговия. Тогава идват и съмненията/ дали е правилно, или не/. Затова е и записаното в Яков 1:6-8 и Римляни 14:23. " всичко, което не става от убеждение, е грях." И сега се връщам на 22 стих:"Блажен оня, който не осъжда себе си в това, което одобрява." А да не забравяме и Ева ( още в Битие 3:1), която ПРЕДИ да посегне към забранения плод...се усъмни в думите на Бог - "Истина ли каза Бог?..." АКО нямаше съмнения...тя НЯМАШЕ да сгреши!
Бъдете благословени и уверени в това, което мислите, говорите и вършите - нека никога няма "разминаване" със съвестта ви!
Катя Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...