Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Не прекарвайте нито час в компания с хора, които ще ви направят негодни за...

rebellious teens

Защото, който върши волята на Отца Ми, Който е на небесата, той Ми е брат и сестра и майка. - Матей 12:50
Млади приятели, не прекарвайте нито час в компания с хора, които ще ви направят негодни за чистото и свято дело на Бога. Не правете нищо пред непознати, което не бихте направили пред вашия баща или майка и което би ви засрамило пред Христос и светите ангели.
Някои може да мислят, че тези предупреждения са излишни за пазителите на съботата, но хората, за които предупрежденията се отнасят, знаят какво искам да кажа. Казвам ви, млади хора, бъдете внимателни, защото не можете да направите нищо, което да не е открито пред очите на Бога и ангелите му. Не може да извършите лошо дело и други да не бъдат повлияни от него. Вашият начин на действие показва какъв материал влагате в изграждането на собствения си характер. Това оказва силно влияние и върху другите. Никога не забравяйте факта, че принадлежите на Бога, че Той ви е изкупил със скъпа цена и ще трябва да давате сметка пред Него за всички таланти, които ви е поверил.
Е.Г.В.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...