Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Желаещите да помогнат нека последват тази връзка: КЛИК
За информация по фактурирането или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Да благодарим на Святия ни Баща за спокойната нощ! Амин!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добро утро,приятели,братя и сестри в Христа Исуса!

13612328 1349349995092296 938142305209041723 n
Да благодарим на Святия ни Баща за спокойната нощ!Да Му благодарим ,че ни събуди за новия ден! Нов ден,нова надежда,още една усмивка за нашият Спасител!
Още един ден с Неговата непресъхваща любов! Ние ще останем под Твоята сянка Всевишни,ще държим прободената ръка на Твоя Син и така ще преминем през този ден укрепени,защитени и окрилени от Тоята любов! Твоята сила нека бъде и наша,Твоята мъдрост нека управлява всяка наша стъпка и всяка наша дума! Сърцата ни да бъдат изпълнени с Твоя Неземен Мир,Спасителю и домовете ни защитени от Скъпоценната Ти кръв пролята на Голгота! В нашите немощи,Ти се прославяй,Господи и нека Името Ти се издига над всичко в този свят! Амин!

От Йорданка Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК