Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Християните не останаха назад Ами си честитят 'джулай'

Споделено от Росица Генева

Не закъсня и тази година истерията из фейса,че и християните не останаха назад Ами честитят си "джулай" Я да видим Уикипедия какво казва по въпроса,пък после го сравнете със Словото на Бога.

1024px July Morning 07


"На всеки 30 юни срещу 1 юли големи групи хора се събират по българското крайбрежие на Черно море, за да посрещнат заедно изгрева на слънцето. Така те смятат, че се пречистват пред него, без това да има връзка с езически или религиозни ритуали."
Нямало било връзка с езически ритуали,ами това поклонение пред слънцето,какво е?
Оше малко информация за "празника"
" Джулая има смисъл на бягство от цивилизацията, на протест срещу собственото Аз и пълно освобождаване на личността от оковите на големия град."
Сигурно сте чули или прочели,как става това "пълното освобождаване от оковите"?...Много алкохол,че и наркотици,май и други неща съм чела...
За освобождаване дума да не става,но пък със сигурност връзването от дявола не е просто с окови,ами със здрави вериги....
Един само подсещаш въпрос-Нас вярващите в Христа Исуса и делото на кръста,кое ни очиства?

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...