Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Сърцето е центъра на живота!

Сърце

Сърцето е центъра на живота.

Чрез този уникален вътрешен орган ние имаме физическия живот. Без него животът просто не е възможен.

Сърцето също така е центърът на духовния ни живот. Книгата Притчи ни казва, че трябва да пазим сърцето си, защото там е изворът както на физическия, така и на духовния живот. Сърцето определя нашите действия и показва дали Христос е центърът на живота ни.

Ето защо е важно да молим Бог постоянно да обновява сърцата ни. Направи инвентаризация на сърцето си днес. Сърцето ти там, където трябва да бъде, ли е или се нуждаеш от Божието обновление? Помоли Бог да обнови сърцето ти и вземи решението Той да остане в центъра му.Псалми 51:10, Верен (VBG) Сътвори ми чисто сърце, Боже, и непоклатим дух обновявай вътре в мен! ..
и ще се зарадват костите, строшени от Тебе!Притчи 4:23, Повече от всичко друго що пазиш, пази сърцето си, Защото от него са изворите на живота. ..

Асен Мирчев

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...