Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БЛАГОДАРЯ ТИ ТАТКО МОЙ ЗА НОВИЯ ДЕН!

Християни.ком

БЛАГОСЛОВЕННО ДА Е ИМЕТО НА НАШИЯ БОГ! БЛАГОДАРЯ ТИ ТАТКО МОЙ ЗА НОВИЯ ДЕН!

МОЛЯ ТЕ ВОДИ НИ И В ТОЗИ ДЕН ПО ПРАВИТЕ ПЪТЕКИ НА ТВОЯТА ИСТИНА! ИЗПЪЛВАЙ НИ И НИ УЧИ ЧРЕЗ СВЯТИЯ ТВОЙ ДУХ! ВЕЛИКА Е ТВОЯТА ЛЮБОВ,ТАТКО НЕБЕСЕН! ТАЗИ ЛЮБОВ НИ ИЗВАДИ ОТ ТЪМНИНАТА И СЕГА ЖИВЕЕМ ПОД ТВОЯТА СВЕТЛИНА!

ТВОЯТА ПРОБОДЕНА РЪКА НИ ВОДИ И ПОДКРЕПЯ! ВСЕКИ ДЕН,ВСЯКА МИНУТА НИЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ ТЕБ,ГОСПОДИ! БЕЗ ТЕБ СМЕ НИЩО И НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ДОРИ И ЕДНА ПРАВИЛНА КРАЧКА! НО ТИ ТАТКО НАШ,ПОМНИШ ЧЕ НИЕ СМЕ ПРЪСТ,СЛАБИ ЧОВЕЦИ,ЗАТОВА ТИ НИ УКРЕПЯВАЙ,МОЛЯ ТЕ! ВЛОЖИ В СЪРЦАТА НИ ЛЮБОВ,ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНО ЛЮБОВТА ИЗПЪЛНЯВА ЦЕЛИЯТ ЗАКОН! ВСЕКИ ОТ НАС ИМА СВОЯ ТРЪН В ПЛЪТТА И ТИ ГО ЗНАЕШ ,ТАТКО! МОЛЯ ТЕ ДАЙ НИ СИЛИ ДА ИЗТРЪГНЕМ ТОЗИ ТРЪН ИЛИ ДАЙ НИ СИЛИ ДА ТЕ СЛЕДВАМЕ ВЪПРЕКИ НЕГО!

ВСЕКИ ОТ НАС ИМА ОКОЛО СЕБЕ СИ ХОРА,КОИТО ГО ДРАЗНЯТ,ХОРА НА КОИТО ТРЯБВА ДА ПРОСТИМ,ЗАЩОТО КАТО ЗАДЪРЖАМЕ В НАС НЕПРОСТИТЕЛНОСТ,СТРАДАТ НАШИТЕ СЪРЦА! ЗАТОВА ТЕ МОЛЯ,ПОМОГНИ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ДА ПРОСТИМ,НО ДА ПРОСТИМ СЪВЪРШЕННО,КАКТО ТИ ПРОЩАВАШ НА НАС! СЕГА НЕКА ОСТАНЕМ ЗАЕДНО С ДОМОВЕТЕ СИ ПОД ЗАКРИЛАТА НА СВЯТАТА КРЪВ НА ИСУС ХРИСТОС И ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ ТОЗИ НОВ ДЕН С ЛЮБОВ И ВЯРА В СЪРЦАТА! НА ТЕБЕ,САМО НА ТЕБЕ ДА БЪДЕ СЛАВА,ПОКЛОН И ВЕЛИЧИЕ НЕБЕСНИ ТАТКО! САМО ТИ СИ ДОСТОЕН ЗА ХВАЛА,ГОСПОДИ ИСУСЕ ХРИСТЕ!

АМИН!

Споделено от Йорданка Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...