Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ДО ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ С ЛЮБОВ В СЪРЦАТА СИ, СПАСИТЕЛЯ ИСУС ХРИСТОС!

Букет

"Любов и вяра,вяра и любов,това е,което търся в Моите последователи! Без значение от каква деноминация са,защото тези разделения вие тука си ги поставяте. Аз не разделям,Аз не благоволявам в храмове построени от човешки ръце,защото живея в сърцата на тези,които ме любят! От любов оставих Славата Си и дойдох сред вас,от любов понесох кръстната смърт,от любов ви изпратих Святия Дух и пак от любов ще дойда да взема моите верни"
Това ми се даде снощи в молитва,братя и сестри. Стига закони,канони и упреци към този или онзи! Всички сме Христови и нека живеем като такива! Сега нека благодарим на Създателя за новият ден ,който ни подарява и влезем в нашето ежедневие хванали здраво ръката прободена за нас!
Погледнете на хората около вас с очите на Исус и тогава няма да ви е трудно да ги обичате,такива каквито са! Нека никой от нас не забравя какъв дойде при Спасителя! Бог да ви благослови и да изпълни сърцата ви с онази любов,без която никой няма да види Божието царство! Любов и вяра,вяра и любов-това е мотото на целият Нов завет! Амин!

От Йорданка Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...