Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БЛАГОСЛОВЕН ДЕН И СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ!

Благословен ден и седмица

Отворете сърцата си за Любовта,за Светлината,които идват от нашия Спасител! Нека Му благодарим,че ни опази в съня и ни събуди сутринта!
Събуди ни за още един ден! Нека изминем този нов ден,водени от добри чувства към всеки , когото ще срещнем по пътя си! Нека Божията Любов искри в очите ни и виждаме само доброто у хората! Исус даде живота си за всяко едно човешко същество и още протяга ръце и ги кани в кошарата Си!Той не би обърнал гръб на никого,дори на най-големия грешник! Нека и ние бъдем проводници на тази ВСЕОПРОЩАВАЩА ЛЮБОВ!
Не мислете за нуждите на деня,оставете ги на нашия милостив Небесен Баща и Той ще снабди всяка от тях! Този,който ни е създал,най-добре знае кое е полезното за нас! ПРОСЛАВЯМЕ ИМЕТО, ГОСПОДНЕ И ОТДАВАМЕ ЖЕРТВА НА ХВАЛА! ДОВЕРЯВАМЕ СЕ НА ТВОЯТА СЪВЪРШЕННА ЛЮБОВ,ТАТКО НЕБЕСЕН ! АМИН!

От Йорданка Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...