Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Да благодарим на Святия ни Баща за спокойната нощ!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добро утро,приятели,братя и сестри в Христа Исуса!

Добро утро,приятели,братя и сестри в Христа Исуса!
Да благодарим на Святия ни Баща за спокойната нощ!Да Му благодарим ,че ни събуди за новия ден! Нов ден,нова надежда,още една усмивка за нашият Спасител!
Още един ден с Неговата непресъхваща любов! Ние ще останем под Твоята сянка Всевишни,ще държим прободената ръка на Твоя Син и така ще преминем през този ден укрепени,защитени и окрилени от Тоята любов! Твоята сила нека бъде и наша,Твоята мъдрост нека управлява всяка наша стъпка и всяка наша дума! Сърцата ни да бъдат изпълнени с Твоя Неземен Мир,Спасителю и домовете ни защитени от Скъпоценната Ти кръв пролята на Голгота! В нашите немощи,Ти се прославяй,Господи и нека Името Ти се издига над всичко в този свят! Амин!

От Йорданка Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК