Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Ще влезем в новия ден хванати за ръката на нашия Бог!

ДОБРО УТРО И БЛАГОСЛОВЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

Християни.ком
Ще влезем в новия ден хванати за ръката на нашия Бог! Благодарим за отминалата нощ и спокойният сън ,с който ни дари! Моля Те,Спасителю покрий ни и днес с Твоята любов,изпълни ни със силата на Святия Дух и ни води по прави пътеки заради Името Си!Децата Ти,Господи се нуждаят от Твоята подкрепа! Много са неволите ни,но имаме най-важното-имаме Теб,Исусе! Имаме Божията любов,от която нищо не може да ни отлъчи! Ти не Си ни обещал живот без бури,но винаги идваш и усмиряваш бурите ! Не Си ни обещал охолен живот,но снабдяваш нашите нужди,щом с вяра попросим от Теб! Велик си Татко наш и Велики са Твоите деяния! Обнови ни моля Те в дух,душа и тяло! Дай ни ум Христов и нека всяка наша стъпка в света бъде под Твой контрол! Искаме да живеем достойно като деца на Светлината! СЛАВИМ И ВЕЛИЧАЕМ САМО ТЕБ,НАШ ГОСПОДИ,ХРИСТЕ! ПОКЛОН ПРЕД ПРЕСТОЛА НА БЛАГОДАТТА! ПРЕСВЯТА ТРОИЦЕ,ХВАЛА! АМИН!

От Йорданка Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...