Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Ден на приятелството - От Катя Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Днес бил денят на приятелството...каквото и да означава това, защото приятелството НЕ може да бъде само за един ден :)

Ден на приятелството

Приятелството, дори виртуалното се изгражда ден след ден...много дни. Много дни, през които преминаваме през изпитания ЗАЕДНО и през радости ЗАЕДНО. Не можеш да получиш или да дадеш приятелство за един ден...както не можеш да пораснеш и да ходиш за един ден :) Растем и ходим заедно в трудности и във веселие. Благодаря ви, приятели, че ви има! Когато е мъчително да се обърнеш назад, а те е страх да погледнеш напред, огледай се и ще ме видиш до себе си.
За ВСИЧКИ вас, които сте ми приятели и...аз на вас - с обич! <3

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК