Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Ще се удивите колко много неща 'не знаете'

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добро утро, мили приятели!

13312853 1216830361695253 8306013629625450864 n

Птиците не знаят, че не могат да летят. Не знаят за земното привличане, за всички останали физични закони, които е " открил" човека. Не си задават въпроси и не очакват нещата да станат по техният начин.

ТЕ ПРОСТО ЖИВЕЯТ! И точно, защото не знаят, че не могат да летят - ТЕ ПРОСТО ЛЕТЯТ! Нека днес не си задаваме въпроси "къде", "кога", "как"....а ПРОСТО ДА ИЗЖИВЕЕМ този ден! Ще се удивите колко много неща "не знаете", но въпреки това ги правите! Бъдете благословени! Обичам ви!

От Катя Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК