Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ДОБРО УТРО И БЛАГОСЛОВЕНА СЕДМИЦА!

Благословена седмица

Благословен да е Господ,който ни подарява този нов ден!
Нека и днес вървим по пътя осветен от Вечната Светлина,която е Христос! Ако държим прободената Му ръка,ако сме близо до Неговото сърце,ако се изпълваме със Святия дух,тогава стрелите на света ще бъдат безсилни да ни наранят! Нека помолим Спасителя да ни освободи от всяка верига,която връзва сърцата и умовете ни и ни пречи да погледнем към единственото скъпоценно нещо в живота ни, нашият път към Царството на Любовта!
Благослови сега народа си Исусе,благослови ни и ни покрий с Твоята любов! Прегледай сърцата ни и ги очисти от всяка нечистота,моля Те! Освети с Твоята Светлина всяко кътче в сърцата ни и ги изпълни с Твоя неземен мир! Дай ни да пием от живата вода,изпълвай ни със Святия Дух и ни води по прави пътеки заради Името Си! Пази народа Си от измамите на сатана,давай ни ум Христов,за да разпознаваме неговите капани! Облечи ни със сила Свише,Татко Небесен,помажи ни с прясно миро и обнови ни в дух ,душа и тяло! Нека цялата Слава е за Теб! Нека ние се снижаваме,а Ти да се въздигаш в живота на всяко Твое дете!Благословен да е Господ,който е нашата сила! Амин!

От Йорданка Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...