Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Това го пиша да видите какви пастори има в цяла България

Бог християни.ком

Това го пиша да видите какви пастори има в цяла България и как се грижат за хората да не погинат и да отидат в пъкала или външната тъмница където е плач и скърцане с зъби .
Преди три месеца една сестра ме свърза с едно 16 годишно момче и ме помоли ,ако мога да отида да го кръстя с вода и да се моля за него и Бог да го кръсти с Духа си .Но разтоянието е към 300 километра от мен и аз лично нямам тази възможност да отида при него и да го кръстя ,а момчетето силно иска да бъде кръстено св вода и Дух както е записано в Иоан 3:5 Исус отговори: Истина, истина ти казвам, ако се не роди някой от вода и Дух, не може да влезе в Божието царство. Препоръчах му да отиде в близкият град до който се намира селото му и там да помоли пастора в църквата да го кръсти . Но пастора му отказал ,под предлог ,че е още малък .В Еремия пише така : 1:6 Тогава рекох: О, Господи Иеова! ето, аз не зная да говоря, защото съм дете.
1:7 А Господ ми рече: Не думай - Дете съм; защото при всичките, при които ще те пратя, ще идеш, и всичко, що ти заповядвам, ще кажеш.
1:8 Да се не боиш от тях, защото Аз съм с тебе, за да те избавям, казва Господ.Еремия бе на 8 години когато бе призван да ходи и да изобличава царете и велможите , а това момче е по-голямо от Еремия с 8 години , и Бог го е призвал да споделя истината с хората около него и неговите връстници , а човека успешно пречи на Господ да извърши своето си дело Дори се свързах по телефона с един брат които познава лично този пастор и ми обещаха ,че ще го кръстят , а момчето много скоро ще напусне България защото родителите му отиват в друга държава да изкарват насъщният си .Пастора му казал че още е малък и,и ако хопдел редовно на църква ЕВЕНТУАЛНО ДОГОДИНА ЩЯЛ ДА ГО КРЪСТИ .
Вижте как хората спират и ограничават ГОСПОД-БОГ ,и после ревът ,че били болни ,недъгави , че много язви се трупали на главите им , ЧЕ ИМАЛО ГРАДУШКИ КОЛКОТО ПОРТОКАЛИ ,ЧЕ РЕКОЛТАТА ИМ Е СЪСИПАНА ,НО ВЪПРЕКИ ТОВА НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ПОКАЯТ И ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЛУЖАТ С ДУХ И ИСТИНА НА ГОСПОД-БОГ .Само каква мерзост вършат и пак не желаят да се покаят за своите си грешни дела и да правят това което Господ им е заповядал в СВОЕТО СИ СЛОВО ,а правят всичко по човешки и радват и се покланят на сатана с своите си деиствия !

От Михаил Ликов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...