Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

НАШИЯТ МИЛОСТИВ НЕБЕСЕН БАЩА НИ ПОДАРЯВА ОЩЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН!

13339665 1320161734677789 2774036851525516087 n

БЛАГОСЛОВЕН ДЕН НА ВСИЧКИ! НАШИЯТ МИЛОСТИВ НЕБЕСЕН БАЩА НИ ПОДАРЯВА ОЩЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН! В СВОЯТА СЪВЪРШЕННА ЛЮБОВ ТОЙ СЕ ГРИЖИ ЗА ВСЯКО МАЛКО ЦВЕТЕ,ЗА ВСЯКА МАЛКА ПТИЦА! ЦЯЛОТО ТВОРЕНИЕ Е БОГОВДЪХНОВЕНО! КОЛКО ПОВЕЧЕ,ТОЗИ ВЕЛИК ТВОРЕЦ,СЪЗДАЛ И НАС,ОБИЧА И СЕ ГРИЖИ ЗА ВЕНЕЦА НА НЕГОВОТО ТВОРЕНИЕ!
НИЕ СМЕ СКЪПОЦЕННИ В НЕГОВИТЕ ОЧИ,БРАТЯ И СЕСТРИ,НИКОГА НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ В БОЖИЯТА ЛЮБОВ! ЕДИН ЛЮБЯЩ БАЩА НЕ СЕ ОТВРЪЩА ОТ ДЕЦАТА СИ,КОГАТО С НЕЩО СА ГО НАСКЪРБИЛИ! И АКО ЗЕМНИТЕ НИ РОДИТЕЛИ МОГАТ ДА НИ ДАВАТ ТОЛКОВА МНОГО ЛЮБОВ И ДА СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА НАС,ТО БОГ Е ПОВЕЧЕ ОТ БАЩА! ТОЙ Е ВЕЛИК БАЩА И НЕГОВАТА ЛЮБОВ НЕ СЕ ПОВЛИЯВА ОТ НИЩО! ЩЕ НИ ТЪРСИ,ЩЕ НИ ЧАКА,ЩЕ СТРАДА ЗА НАС,НО НЯМА ДА НИ ИЗОСТАВИ,НЯМА ДА НИ НАКАЖЕ!В ЕДНА МОЛИТВЕНА ГРУПА БОГ Е ДАЛ ТАКОВА ОТКРОВЕНИЕ- КОГАТО СЕ ОТКЛОНИМ,КОГАТО ОБЪРКАМЕ ПЪТЯ И ПРИСТЪПИМ В СВЕТА,НЕ БОГ НИ НАКАЗВА! НАКАЗВА НИ ОНЯ,В ЧИЯТО ТЕРИТОРИЯ СМЕ ВЛЕЗЛИ,НАКАЗВА НИ САМИЯТ ГРЯХ! ИСУС ЩЕ НИ ПОСЛЕДВА НАВСЯКЪДЕ,ТОЙ НЕ СЕ СРАМУВАШЕ ДА СЕДИ С ГРЕШНИЦИ! НАШИЯТ СПАСИТЕЛ ЩЕ НИ ВЪРНЕ В СВОЯТА СВЕТЛИНА,ПО ВЪЗМОЖНО НАЙ-НЕЖЕН НАЧИН! ПИША ТОВА,ЗА ДА ДАМ НАДЕЖДА НА ТЕЗИ,КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ ОТДАЛЕЧЕНИ ОТ БОГА! УСЕЩАНЕТО ЗА ВИНА Е НЕЩО ДОБРО,НО ТО НЯМА ДА ВИ ИЗВЕДЕ ОТ ГРЕХА! САМО ПОМИСЛЕТЕ,ТАМ КЪДЕТО СТЕ,ЧЕ ВАШИЯТ ИСУС Е РЕДОМ С ВАС! ТОЙ СТРАДА,КАТО ВИ ГЛЕДА ОТЧАЯНИ И УПЛАШЕНИ! НЕ СТОЙТЕ ТАМ, НЕ СТОЙТЕ В ЗОНАТА НА ТЪМНИНАТА! ПРОТЕГНЕТЕ РЪКА КЪМ ЕДНА ДРУГА,ПРОБОДЕНА ЗА ВАС РЪКА,ХВАНЕТЕ СЕ ЗДРАВО И ТЯ ЩЕ ВИ ВЪРНЕ ПРИ ВАШИЯ ЛЮБЯЩ БАЩА! ТОЙ ВИ ЧАКА НЕ ЗА ДА ВИ НАКАЖЕ,НЕ С ГНЯВ ВИ ЧАКА,А С ЛЮБОВ И РАДОСТ ОТ ВАШЕТО ЗАВРЪЩАНЕ! СПОМНЕТЕ СИ,КАК БАЩАТА СЕ ЗАРАДВА НА БЛУДНИЯ СИН! ИМАШЕ ЛИ ОСНОВАНИЕ ДА МУ БЪДЕ ЯДОСАН,ИМАШЕ ЛИ ОСНОВАНИЕ ДА МУ ОБЪРНЕ ГРЪБ И ДА ЗАТВОРИ ВРАТАТА НА ДОМА СИ ЗА НЕГО!? ОООО ДА,ИМАШЕ ОСНОВАНИЕ ЗА ТОВА! НО ТОЙ НЕ ГО НАПРАВИ,А ДОРИ ВДИГНА ПИРШЕСТВО ЗА НЕГОВОТО ЗАВРЪЩАНЕ! ЗАТОВА ТОЧНО СЕГА ИСУС ПРИЗОВАВА ТАКИВА СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ! НЕ СТОЙТЕ БЕЗСИЛНИ И ОБЕЗВЕРЕНИ! ХВАНЕТЕ РЪКАТА,КОЯТО ВИ СЕ ПРОТЯГА И СЕ ЗАТИЧАЙТЕ КЪМ ДОМА НА ОТЦА! ТОЙ НЕ ВИ Е ЗАБРАВИЛ,ТОЙ НЕ Е СПРЯЛ ДА ВИ ОБИЧА И ДА СТРАДА ЗА ВАС! ВЛЕЗТЕ В ДОМЪТ,КОЙТО СТЕ ОСТАВИЛИ И НАМЕРЕТЕ МИР ЗА ОБЪРКАНИТЕ СИ ДУШИ И ЕДИНСТВЕНАТА ВЯРНА ЛЮБОВ! ВСИЧКО ДРУГО Е СУЕТА НА СУЕТИТЕ,МИЛИ ХОРА! ФАЛШИВИЯ БЛЯСЪК НА СВЕТА Е ВРЕМЕНЕН! ПОСЛЕ ИДВА СКРЪБТА,ПОСЛЕ ИДВАТ БУРИТЕ И АКО НЕ СМЕ ПОД ПОКРИВА НА ВСЕМОГЪЩИЯ,НАШИТЕ ЧОВЕШКИ СТРАСТИ МОГАТ ДА НИ ЗАВЕДАТ ЕДИНСТВЕНО В ПОГИБЕЛ! НО ПАК ВИ КАЗВАМ,ИМАМЕ ВЕЛИК ЛЮБЯЩ БОГ,НЕЖЕН БАЩА,КОЙТО НЯМА ДА ВИ НАКАЖЕ ЗА ВАШЕТО ОТКЛОНЕНИЕ! ЦЯЛОТО НЕБЕ ЩЕ ПРАЗНУВА ВАЩЕТО ЗАВРЪЩАНЕ! ЕЛАТЕ,ЕЛАТЕ ПРИ ОТЦА И ПРИЕМЕТЕ НЕГОВАТА ЛЮБОВ! БЛАГОДАРЕТЕ МУ,СКРИЙТЕ СЕ ПОД КРИЛАТА МУ И ИМАЙТЕ ЕДИН ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ КАТО ДЕЦА НА СВЕТЛИНАТА!
СЛАВА ДА БЪДЕ НА НАШИЯТ НЕБЕСЕН БАЩА! ПОКЛОН И ВЕЛИЧИЕ ПРЕД БОЖИЯ СИН,КОЙТО Е НАШИЯТ ИЗКУПИТЕЛ! СЛАВА И БЛАГОДАРНОСТ НА СВЯТИЯ ДУХ,КОЙТО НИ ВОДИ,УКРЕПВА И НАСЪРЧАВА В НАШИЯ ПЪТ! АЛЕЛУЯ ! АМИН!

От Йорданка Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...