Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Господи, благослови всичките ми братя и сестри в Христа - От Йорданка Николова

Благодаря Ти,Господи,за Твоята непрестанна грижа за нас!

13319747 1318969841463645 2051588630040664668 n
Всеки ден Ти ме водиш за ръка,благославяш ме и аз усещам Твоята намеса във всичко! Никой не е като Теб,Татко Небесен! Никой не е способен на такава любов! Никой не може да пожертва най-скъпото си заради грешното човечество! Благословен да Си,Татко наш до века! Само при Теб моята душа си почива и невероятен мир изпълва сърцето ми! Само при Теб намирам утеха и разбиране! Ти ме привдигаш, изтриваш сълзите ми и ми даваш песен на хвала! Алелуя!
Сега Те моля,Господи,благослови всичките ми братя и сестри в Христа,прегледай техните проблеми,вземи ги в Своите ръце и ги разреши според Своята воля и на Твоето време! Моля Те покрий домовете ни със Святата Си кръв,Исусе и ни опази през нощта!Дай ни спокоен,отморяващ сън и събуди ни с любов на сутринта! Ние искаме да живеем по покрива на Всевишния и в Сянката на Всемогъщия и да кажем на всеки в света: Бог е мое Прибежище,Господ мой и Спасение мое! Алелуя! Ще те славим и ще Те издигаме над всичко в този свят! Ти си всичко за мен! Щом имам Теб,имам всичко! Амин!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...