Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ДОБРО УТРО,СКЪПОЦЕННИ БОЖИИ ДЕЦА!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

ДОБРО УТРО,СКЪПОЦЕННИ БОЖИИ ДЕЦА!
Настъпва нов ден,подарен ни от Теб,Татко Небесен!

ДОБРО УТРО,СКЪПОЦЕННИ БОЖИИ ДЕЦА!
Благодаря Ти,че опази ни в нощта!Благодаря Ти,че събуди ни в зори! Ще хванем и днес ръката прободена за нас,ще излезем като агнета сред вълци,но ще знаем,че нашият добър Пастир е навсякъде с нас! Твоята Любов,Господи ни следва където и да сме!
Ние не сме съвършенни,Спасителю,но за Теб сме скъпоценни,защото сме измити в Твоята Свята кръв! Всеки от нас иска да Те радва с живота си,всеки от нас иска поне малко да се уподобим на Теб! Моля Те,Исусе,променяй ни,моля Те освещавай ни! Дойдохме при Теб с мръсната си дреха от грехове,дойдохме с много рани в душите си! Ти ни прие такива,каквито сме и ни възлюби с Вечна любов! Сега нека бъдем глина в ръката Ти,Велики Майсторе! Сега предоставяме живота си в Твоите ръце и Те молим да го подредиш и ръководиш според Твоята мъдра Воля! Сега сме тук само ,за да Те славим и издигаме над всяко друго име! Приюти ни под крилете си,Всевишни наш,Всемогъщи наш! Ние Твоите деца не можем и минута без Теб!
Ти си въздуха за нас,Ти си нашето Слънце! Моля Те,закриляй и домовете ни и промисли за спасението им,според обещанието Си!Оставяме се в Твоята ръка и Те молим да ни укрепиш в дух ,душа и тяло! Изпълни ни със Святия Си Дух и нека живота ни изцяло бъде под Твой контрол! Слава,поклон и величие на Живия Бог! Амин!

От Yordanka Nikolova

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК