Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ДОБРО УТРО,СКЪПОЦЕННИ БОЖИИ ДЕЦА!

ДОБРО УТРО,СКЪПОЦЕННИ БОЖИИ ДЕЦА!
Настъпва нов ден,подарен ни от Теб,Татко Небесен!

ДОБРО УТРО,СКЪПОЦЕННИ БОЖИИ ДЕЦА!
Благодаря Ти,че опази ни в нощта!Благодаря Ти,че събуди ни в зори! Ще хванем и днес ръката прободена за нас,ще излезем като агнета сред вълци,но ще знаем,че нашият добър Пастир е навсякъде с нас! Твоята Любов,Господи ни следва където и да сме!
Ние не сме съвършенни,Спасителю,но за Теб сме скъпоценни,защото сме измити в Твоята Свята кръв! Всеки от нас иска да Те радва с живота си,всеки от нас иска поне малко да се уподобим на Теб! Моля Те,Исусе,променяй ни,моля Те освещавай ни! Дойдохме при Теб с мръсната си дреха от грехове,дойдохме с много рани в душите си! Ти ни прие такива,каквито сме и ни възлюби с Вечна любов! Сега нека бъдем глина в ръката Ти,Велики Майсторе! Сега предоставяме живота си в Твоите ръце и Те молим да го подредиш и ръководиш според Твоята мъдра Воля! Сега сме тук само ,за да Те славим и издигаме над всяко друго име! Приюти ни под крилете си,Всевишни наш,Всемогъщи наш! Ние Твоите деца не можем и минута без Теб!
Ти си въздуха за нас,Ти си нашето Слънце! Моля Те,закриляй и домовете ни и промисли за спасението им,според обещанието Си!Оставяме се в Твоята ръка и Те молим да ни укрепиш в дух ,душа и тяло! Изпълни ни със Святия Си Дух и нека живота ни изцяло бъде под Твой контрол! Слава,поклон и величие на Живия Бог! Амин!

От Yordanka Nikolova

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...