Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БЛАГОСЛОВЕН ДА БЪДЕ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС ДО ВЕКА!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Когато си помисля за Твоите разтворени за нас ръце,Святи Татко,всичките ми страхове,всичките ми притеснения се стопяват!

13267942 1316077691752860 5381083322116954560 n

ЗАЩОТО АЗ СЪМ ГОСПОДНА! АЛЕЛУЯ!

Благодаря Ти,Татко Небесен за отминалия ден,в който Твоята любов беше отново с децата Ти! Отче Святи, Ти не забравяш нито едно от децата Си!

Приласкаваш ни до Своето сърце и ни даваш мир в този така размирен свят! Ние живеем в него,виждаме какво се случва около нас,но някакво необяснимо за хората спокойствие ни владее!

Защото знаем,че нашият Жив Бог се грижи и винаги ще се грижи за нас! Благодаря,че ни намери Спасителю и ни въведе в Твоята Светлина! Сега благослови настъпващата нощ,моля Те!

Оставяме всичките си тревоги в ръцете на Всемогъщия и славим само името Исус Христово!АЛЕЛУЯ! АМИН!

От Yordanka Nikolova‎

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК