Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БЛАГОСЛОВЕН ДЕН, БРАТЯ И СЕСТРИ!

Отново имаме причина да благодарим на Исус!

Събудихме се за нов ден,живи и здрави,с Божия мир в сърцата си!

13346733 1316437755050187 5872753900735301118 n

Днес денят отново ще бъде прекрасен,защото нашата СВЕТЛИНА не угасва никога,защото идва от ЦАРЯ НА ВСЕЛЕНАТА! Благодарим Ти,Господи Исусе,за тази Светлина,която огрява всяко кътче на душите ни,осветява и прогонва всяка тъмнина по пътя ни към Твоето Царство! Живеем в тази СВЕТЛИНА,живеем в Твоята НЕПРЕСЪХВАЩА ЛЮБОВ!

Ти си всичко за нас,Исусе,и без Теб нищо не можем да постигнем! Моля те имай пълен контрол над живота ни,защото всичко е чрез Теб и за Теб! Изпълвай ни със Святия Си Дух,помажи ни с прясно миро,обнови ни в дух ,душа и тяло, за Твоя,само за Твоя Слава,Спасителю!Употребявай ни за ТВОЕТО ДЕЛО,защото времето е последно,а има толкова неспасени души!

Дори много от близките ни са още далече от ИСТИНАТА! Моля Те,стори милост за домовете ни,осияй със СВЕТЛИНАТА СИ душите на тези ,които още не Те познават! Всеки брат и сестра мечтае да служи на ЖИВИЯ БОГ с целия си дом! Ние имаме това обещание от Теб, Спасителю и затова Те молим за спасението на целите ни домове!Прослави се,Господи!Прослави Името Си,за да Те славим и пеем ХВАЛА заедно с всички наши близки! СЪРЦЕТО МИ СЕ ПОКЛАНЯ ПРЕД ВЕЛИКАТА ЛЮБОВ! Оставам скрита в Теб,покорна на Теб,обичана от Теб!

СЪРЦЕТО МИ ВИНАГИ ЩЕ ПРИНАДЛЕЖИ НА ТЕБ,МОЙ МИЛИ ИСУС! АМИН!

От Yordanka Nikolova‎

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...