Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ДВУЛИЧЕН ЛИ СИ ???

ДВУЛИЧЕН ЛИ СИ ??? Писано е - Лука 8:17 Защото няма нещо тайно, което не ще стане явно, нито потаено, което не ще се узнае и не ще излезе на яве.

Двулична

1Тим. 5:24 Греховете на някои човеци са явни и предварят ги на съда; а на някои идат отпосле. 25 Така и добрите дела на някои са явни; а ония, които не са, не могат да се укрият за винаги. За съжаление има хора които наричат себе си вярващи с потайни мисли и дела ; за който грижливо се грижат да не излязат на бял свят . Такива словото ги изобличава и ги предупреждава с думите - Лука 8:17 Защото няма нещо тайно, което не ще стане явно, нито потаено, което не ще се узнае и не ще излезе на яве.

Такива хора която наричат себе си вярващи имат по два и повече профила в фейсбук от който само от първият профил се вижда че са вярващи а в другите профили нищо подобно не се вижда . Смаян съм като видях предложение от групите в които участват и реклами появяващите от тези групи и от долу участници в групата за които знам че са християни .

И понеже групите са затворени в техните профили не се появява участието им в тези групи но се получава като анонимност . Има много вярващи който умишлено си крият дори приятелствата защото имат приятелства с не християни в приятелите си чиито приятели имат еротични снимки в профила и дори тези вярващи са писали коментари под еротичните снимки .

Бог да им прости . Достигнах до тези шокиращи разкрития ; като ми излизат харесванията и коментарите и сприятеляванията на тези наричащи себе си вярващи хора . Писах на много от тях но само от някой от тях получих отговор ; други ме изтриха и дори блокираха . Когато написах в търсене - Еротика ми излязоха много групи и някой от приятелите ми в фейса се появиха там и не само това но имаше някой от тях които участват в по няколко групи . ПОКАЙТЕ СЕ БОГ ЗНАЕ ДЕЛАТА ВИ !!!

Milen Malinov

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...