Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Благодаря Ти Господи,че си моя Светлина!

8009902 worship jesus healing miracles teaching faith1

Благодаря Ти Господи,че си моя Светлина! Благодаря Ти,че винаги си до мен и ме благославяш изобилно,дори когато не го заслужавам!

Твоята любов Исусе,не е като човешката! Ние лесно отписваме от сърцата си хората,които са ни наранили или ако кажем,че прощаваме,не е съвсем истина,защото никога не забравяме обидата!Има ли някой,който да се похвали,че напълно и от сърце прощава и забравя!? Сложете ръка на сърцата си и бъдете честни пред своята съвест!

Нашата прошка се състои в това,че се стараем да си възстановим отношенията с дадения човек,но завинаги в нас остава една резерва към този човек! А Нашият Спасител ни прощава дори и непростимото,прощава и никога повече не си спомня за греха ни! Моят Исус ме обича още от утробата на майка ми! Той беше до мен ,където и да минаваха моите пътеки! Никога не ме изостави,никога не ме наказа,никога не ме погледна с упрек! Очите,които ме следваха навсякъде бяха пълни с любов,понякога със сълзи,но никога с упрек!
Това е моят Исус! Такава е Неговата любов! Такова е Неговото сърце!Аз с нищо не съм заслужила тази любов! Нищо не съм направила за Него! Единственото ,което имам е безрезервната ми вяра в Него и любовта ми! Това е което имам,Господи-моята вяра и моята любов! Всичко останало Си Ти! Ти си моята праведност,Ти си моето достойнство,Ти си моята святост!

Без Теб,Исусе аз съм нищо! Предала съм сърцето си,ж ивота си и всичко,на което съм способна,на Теб ,Светлина моя, на Теб, Живот мой! Искам винаги да се държа за Ръката,прободена за мен! Искам да чувам пулса на сърцето,което ме възлюби с Вечна любов! Всичко останало ,Господи е само празна суета! Затова сърцето ми Те слави,затова моят ум Ти принадлежи,затова душата ми Те чака и Ти се покланя с дух и истина! ТИ СИ ВСИЧКО ЗА МЕН,МОЙ ГОСПОДИ!

Yordanka Nikolova

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...