Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Благодаря Ти Господи,че си моя Светлина!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

8009902 worship jesus healing miracles teaching faith1

Благодаря Ти Господи,че си моя Светлина! Благодаря Ти,че винаги си до мен и ме благославяш изобилно,дори когато не го заслужавам!

Твоята любов Исусе,не е като човешката! Ние лесно отписваме от сърцата си хората,които са ни наранили или ако кажем,че прощаваме,не е съвсем истина,защото никога не забравяме обидата!Има ли някой,който да се похвали,че напълно и от сърце прощава и забравя!? Сложете ръка на сърцата си и бъдете честни пред своята съвест!

Нашата прошка се състои в това,че се стараем да си възстановим отношенията с дадения човек,но завинаги в нас остава една резерва към този човек! А Нашият Спасител ни прощава дори и непростимото,прощава и никога повече не си спомня за греха ни! Моят Исус ме обича още от утробата на майка ми! Той беше до мен ,където и да минаваха моите пътеки! Никога не ме изостави,никога не ме наказа,никога не ме погледна с упрек! Очите,които ме следваха навсякъде бяха пълни с любов,понякога със сълзи,но никога с упрек!
Това е моят Исус! Такава е Неговата любов! Такова е Неговото сърце!Аз с нищо не съм заслужила тази любов! Нищо не съм направила за Него! Единственото ,което имам е безрезервната ми вяра в Него и любовта ми! Това е което имам,Господи-моята вяра и моята любов! Всичко останало Си Ти! Ти си моята праведност,Ти си моето достойнство,Ти си моята святост!

Без Теб,Исусе аз съм нищо! Предала съм сърцето си,ж ивота си и всичко,на което съм способна,на Теб ,Светлина моя, на Теб, Живот мой! Искам винаги да се държа за Ръката,прободена за мен! Искам да чувам пулса на сърцето,което ме възлюби с Вечна любов! Всичко останало ,Господи е само празна суета! Затова сърцето ми Те слави,затова моят ум Ти принадлежи,затова душата ми Те чака и Ти се покланя с дух и истина! ТИ СИ ВСИЧКО ЗА МЕН,МОЙ ГОСПОДИ!

Yordanka Nikolova

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК