Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Как беше изпитана моята търпеливост - Свидетелство на Росица

Преди няколко години в сърцето ми дойде едно голямо желание - да препиша на ръка Библията. Исках да премина през всяко едно слово Божие. И така започнах, всеки ден, когато имах време преписвах. Не е никак лесна работа :)

Библия
Преписвах, преписвах и краят не се виждаше...Много е трудно, трябва да се внимава да не се сбърка, нито да се пропусне някоя дума и не само дума, но и буква. И така и аз като Паисий най-накрая сложих точката :) 3035 ръкописни страници, написани за 3 години и 3 месеца! И ме питат- защо преписа Библията?!
Ами не знам защо, но беше изпитана моята търпеливост.
Тогава разбрах КАКЪВ ТРУД СА ПОЛАГАЛИ ВСИЧКИ ТЕЗИ В МИНАЛИТЕ ВЕКОВЕ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ УЧЕНИЦИ ХРИСТОВИ, КАКВА ВЯРА И ЛЮБОВ СА ИМАЛИ, КАКВО ВЕЛИКО ТЪРПЕНИЕ ЗА ДЕЛОТО НА БЛАГОВЕСТИЕТО!
Днес е лесно. Библии има, различни преводи, аудио, видео и колко жалко, че много от тях стоят по рафтовете в домашните библиотеки, прашясват...Тази свята книга, това свято Божие Слово е нашето богатство, небесният жив хляб с който трябва да се храним всеки ден.
Приятелю, вземи си Библията, отвори я и никога не я затваряй и никога не забравяй, че за да я имаш това е Божието благословение за теб и за целият ти дом.
(малка справка: Библията според Уикипедия към 2007 година е преведена на 2454 езика по света.) !

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...