Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ЗАПЛАТЕНО Е!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Фактура

Днес с моя съпруг купихме някои неща и ни дадоха фактура. Държах фактурата и изведнаж погледът ми се насочи към един червен печат на нея, на който с едри червени букви пишеше - ЗАПЛАТЕНО Е.
Гледах този печат и в съзнанието ми изплува един много силен образ - застанали пред големия бял престол в "онзи ден", как всеки един по отделно стоим там пред великия Бог и Иисус издига нашето досие, което е чисто, без нищо на него, чисто, абсолютно чисто! и на него пише само с кръвта на Иисус - ЗАПЛАТЕНО Е! Това премина като силна вълна над мене.
Нашият Господ заплати за нас, ЗАПЛАТЕНО Е, с нищо не сме заслужили тази Божия милост, греховете ни са заличени, греховете ни не се помнят дори, защото Е ЗАПЛАТЕНО за тях, с много скъпа цена сме изкупени!
Къде е обвинителят?
Къде са обвинителите?
Кой може да застане против нас, когато Бог е откъм нас?
Кой може да ни отлъчи от Божията любов?
ЗАПАЛАТЕНО Е!
Но дерзайте, защото който устои докрай, той ще бъде спасен!
Амин!

От Rosica Ivanova

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК