Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Защо Исус не ме обича.. (писмо на читател)

sebi

Здравейте,приятели!

Първо искам да Ви се извиня за пр.грешки понеже пиша от тел.и за това ,че моята история не е никак розова.

Но знам ,че повечето от нас страдаме по един или друг начин.

От 3 год.живея в Германия.Бях почти 10 годищна когато майка ми прие Исус.

От тогава така да се каже аз порастнах в църквата. Приех Исус почти веднага. Много Го обичах ,та нали бях дете! Порастнах станах мома,и точно тогав ми се преобърна живота.

Имах гадже и забравих за Моята ПЪРВА ДЕТСКА ЛЮБОВ_ИСУС!!!

В нищо не ми проварвя моля се плача ридая исам,но нищо все едно Той ме е отхвърлил за винаги.

Защо споменах,че живея в Германия?Защото нямам дом нямам съпруг имам само един син на 17год.за който моля Исус да го спаси и да го благослови със всичките Си блага с които не благослови мен.

Мога да кажа СЛАВА НА ИУС само за това ,че ни пази друго нищо.

Тук живеем сред дявола боримсе почти всеки ден,понякога той ни надвива поне мен.и тук нямам дом плащам почти 70.80% от заплатата си за квартири,които наемамаме от турци на черно без документи,понеже на бъл.грождани немците не оттдават жилища.

Та както да е,мисълта ми е ЗАЩО ИСУС НЕ МЕ ОБИЧА. Защо ми дава повече отколкото мога да нося.Изморих се сама да се боря не ми дава мъж не ми дава дом ако отсана без работа което тук е нормялно ако не мога да си платя наема със синът ми сме БУВАЛННО НА УЛИЦАТА понеже в ВГ също нямяме . Ще кажете моли се не се отказвай,но.... пак не помага при мен.Блгодаря Ви.,че отделихте време за да прочете за моя живот на кратко което писах,защото има още по-лоши неща за които ако пиша всеки който прочете ще се откаже от Исус,но яз не се отказвам не искам да загубя синаповото зрънце!!!!!!!

 Себи

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...