Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Събудих се цялата трепереща! Бог ми даде много ясно съновидение за грабването...

Хорааааа,
Слава на Нашия Небесен Баща,Живия Бог!!!
Добро утро!!
Събуждам се цялата трепереща и с плачещи очи!!!
Бог ми даде много ясно съновидение,мога да кажа че повече от ясно!!!

GRAB

 


Видях как през деня,както си стоях в двора вкъщи изведнъж Слънцето се завъртя два пъти,около Земята и след втория път,чух страшен звук като,че избухна нещо голямо,видях едни огромни облаци дим на Небето,хора беше толкова истинско като никой друг сън.

ROSХората започнаха да бягат,и да викат че други са изчезнали изведнъж няма и следа от тях!!! Сърцето ми усети още като видях облаците че е Денят на Грабването....Мои познати,приятели и близки също бяха Грабнати.След всичко изведнъж стана нощ,хората Не спираха да бързат но не знаеха къде да отидат,в лицата на някои виждах демони,дори в на близки от което още повече ме болеше душата.Аз,сестра ми и мои приятелки тръгнахме да ходим до църквата да се молим,Господ да вземе и нас,Ноооо Втори път Няма да Има!!!! Ние не бяхме Грабнати и като Всички оставени тук на Земята искахме да се покаем,но късно!!!Друг път не съм споделяла точно такива неща,но сега бе почти реално,до толкова че да се събудя,да плача,да треперя и Бог да Иска да го напиша и споделя!!! ДА СЕ ПОКАЕМ ОТ СЪРЦЕ И ДА ПРОСТИМ!!! ТОВА БРАТКО И СЕСТРО Е ПОСЛАНИЕТО ОТ БОГА ЗА ТЕБ И МЕН!!! И БОГ НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ЧЕ ВЕЧЕ Е НА ВРАТАТА!!! СЛАВА,ХВАЛА И ПОЧИТ ПРЕД ТЕБ,ТАТКО СВЯТИ!!! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ В ИМЕТО НА ИСУС!АМИН.

От Розалина Андреева

Споделено в социалната мрежа на Христяни.ком.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...