Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Всемогъщият, Бог на чудесата

БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД НА СИЛИТЕ ЗА ВСИЧКО И ЗА ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДОБРИНИ В МОЯ ЖИВОТ.ИМАХ ХАШИМОТО, ОТ 5 ГОДИНИ,АНЕМИЯ И СЪРДЕЧНИ

ПРОБЛЕМИ.МОЛИХ СЕ ЗА ТОВА И С ВЯРА СПРЯХ МЕДИКАМЕНТИТЕ,НАПРААВИХ ИЗСЛЕДВАНИЯ И БЯХА НАПЪЛНО НОРМАЛНИ КАКТО И АЗ

ВЪЗСТАНОВЕНА.СЛАВА НА ИМЕТО НА ВСЕМОГЪЩИЯ ГОСПОД БОГ!!!. СЛАВА ДА БЪДЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА НЕГО!!! ЗАЩОТО ОТДЕЛЕНИ ОТ НЕГО НЕ

МОЖЕМ

ДА СТОРИМ НИЩО! РАДВАИТЕ СЕ НА ЖИВОТА С ГОСПОД ЗАЩОТО РАДОСТА НИ В НЕГО Е НАШАТА СИЛА. АМИН!!

Тя познаваше Словото, но обиждаше всеки, който и противоречи!

Jesus190

Здравеите ,приятели мои,аз се наспах добре с Божията милост и никак ама никак не ми се мръдва от малкия ми закрилен дом от моя Жив❤Господ Исус❤

Умората си показва нужната почивка,но съм доволна и Благодарна само на моя си Господ.Знаете ,че ви разказвам случки и се хваля в името на ИСУС

НАПРЕД...

Изгоних демон от приателя ми!!!

Здравейте .

Виждала съм три пъти демон. Първия го видях посред бял ден . Обичам да спортувам и отидох да направя един крос в парка и минавах покрай една пейка на ня която спеше бездомник. Аз го подминах и на следващата пътека го видях да върви към мене като правеше нещо с ръце и ми привлече вниманиието. Той се пипаше като от очите му излизаше нещо много грозно и започна да криви лице и всичко това мнооого странно се случи пред стара църква в град Чирпан . Аз много се ядосах и го посочих с пръст като извиках БОГ ЩЕ ТЕ НАКАЖЕ!!! и той започна да ме гони аз се уплаших избягах. Споделих на сестра ми и тя каза , че е просто психично болен и аз и повярвах.

НАПРЕД...

Върховния лечител (СВИДЕТЕЛСТВО)

gods hands

Здравейте, ще запазя в анонимност името ми поради лличнпричини. С това кратко свидетелство искам да изразя благодарността ми към Висшата сила наречена Господ, която по мистични причини е най-силна и неограничена.

Преди половин година, започнаха да ми се появяват странни екземи върху кожата ми и дълго време си останаха върху тялото ми.Разбрах, че е рак на кожата.

НАПРЕД...

Из фейса отново е на ход една ЛЪЖА разпространявана от вярващи..

Из фейса отново е на ход една "история" разпространявана от вярващи.Веднъж вече споделих мнението си за тази история,но тъй като отново ми се изпраща и по лични съобщения,отново споделям моето убеждение за въпросната история.Нямам желание да я разпространявам и аз,но ви приканвам към малко разсъждения,съобразени със Словото.Ще цитирам само отделни пасажи,върху които Святия Дух ми насочи вниманието.Темата е отворена за мнения

НАПРЕД...

Един спомен, който ме накара отново да го споделя с вас.

15747633 1407606385950982 5706942606503860658 n

Вместо "слово за деня":
Един спомен, който ме накара отново да го споделя с вас. Колко грешим, когато гледаме с очите, а не със сърцето си и...отсъждаме кое е "правилно" и кое не...Това е случка от преди повече две години, когато си бях в София:

НАПРЕД...

Въведение в богословието

    Въведение в богословието (студентски записки по време на лекции)

ВЪВЕДЕНИЕ В БОГОСЛОВИЕТО

 

Цел на въведение в богословието- да запознае студентите с основните теми на православната вяра.

В практиката на църквата, първите 4-5 века е имало много добра подготовка, за преди кръщението, което е вход в църквата. Тази подготовка е била с продължителност до 2-3 години, запознаване с основите на вярата, катехизис.

НАПРЕД...

Така нареченият Ден на Рождество.. От Катя Николова

152807.p

Вместо "слово за деня" или...изразени в няколко думи моите (НЕ) предпразнични мисли:
Едно закономерно вече явление наблюдавам през последните дни (а то се появява преди всеки празник) в пространството на ФБ. А и имам подозрението, че ескалацията му ще нараства до така нареченият Ден на Рождество или както в България е прието да се нарича Коледа.

НАПРЕД...

Давам едно свидетелство, с което отдавам цялата слава на Бога!

womanpry

Преди известно време, една колежка, която е била сестра в Господа Исуса Христа, ние често си говорихме и си споделяхме нещата, които Бог е вършил в животите ни. Когато тя започна да ми разказва, че в домът и не са се разбирали с мъжа си, постоянно имало разпри и кавги, аз и предложих да се моля за нея, и тя се съгласи. Минаха се няколко дена, когато тя ми сподели това:

НАПРЕД...

Много яко ви бият комплексите.. Къде остана молитвената стая?- Жулиян Томов

Много яко ви бият комплексите....., да се заснемем с новата вратовръзка, да съберем повечко лайкове като си направим селфи, да се заснема гол до кръста да ме видят колко съм корав, да ми видят новата кола.....и какво от това? ..... Ставаш сутрин и сърцето ти отново празно, чудиш се с каква простотия да го напълниш отново, и каквото и да направиш то отново си остава празно, и защо?!
Въпрос:

НАПРЕД...