Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Втори поглед 1 част

Втори погледИгрален филм

Година: 1992

Времетраене: 00:25:44мин.

Качество: Добро

Резюме:

Дан Бърджис (Дейвид Уайт) е ученик последна година в гимназията. Той си задава въпроса дали неговата Християнтска всеотдайност има някакъв смисъл. задава се щур купон и всички негови съученици ще идат на него. той много иска да отиде, но в същото време знае, че мястото му не е там. Неговите съученици постоянно се подиграват на вярата му в Христа и Дан чувства, че изпуска всичкото това "забавление", което света предлага. На всичкото отгоре факта, че той застава на страната на Исус сякаш не оказва никакво положително влияние върху никого. И така, една нощ, в момент на безсилие, Дан решава, че вярата му само му налага ограничения. Той си пожелава никога да не е ставал Християнин. Сбъдва ли се желанието му?

PLAY

 

 

Втора Част /изисква се регистрация!/

PLAY

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови