Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Cosmic Conflict – The Origin of Evil / Космическият конфликт – Произходът на злото (2009)

Космически конфликт

Cosmic Conflict - The Origin of Evil-Космическия конфликт-Произхода на злото

Година : 2009 Времетраене : 00:40:50

Аудио : Английско

Субтитри : Има/Вградени Описание : Всеки на Земята независимо от своята религия и националност,признава че около нас се води някаква битка между силите на доброто и на злото,колосална борба между светлината и тъмнината,истината и заблудата,потисничеството и свободата,истината и лъжата и в края на краищата между живота и смъртта.Кои са събитията за този явен парадокс?Много религии,включително и Библията твърдят,че зад триизмерното покривало на нашия физически свят,който виждаме,има съвсем реален духовен свят,който не забелязваме.В това невидимо за нас измерение се води епохална борба за нас между най-великия праведен герой и най-големия злодей.Големият въпрос е: Кои са главните участници?И как,кога и къде е започнала тази космическа криза? Това е най-голямата тайна на хилядолетията и най-удивителната истинска история,която някога е била разказвана.Сега кризата засяга всеки човек на земята.Да,всеки човек! Приятно гледане!


С български дублаж


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови