Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

China Cry: A True Story / Плачът на Китай: Една истинска история (1990)

Плачът на Китай

Плачът на Китай

* Режисьор : Джеймс Ф. Коле
* В ролите : Джулия Никсън-Соу, Франс Нуйен, Джеймс Шигета, Ръсел Вонг, Филип Тан, Джек Кастро, Ерик Чен, Дафна Чунг, Катрин Дао, Елизабет Сон и др.

* IMDB : Линк към IMDB

* Държава : САЩ

* Година : 1990

* Времетраене : 1 час и 46 минути

* Резюме : "Плачът на Китай" e истинска история за любовта, смелоста и борбата на Сун Ий, по известна като Нора Лам. Вярата в Исус Христос й помага да направи окончателен избор между живота и смърта. Действието се развива в Китай 30г. преди кървавите събития на площад Тян Ан Мън. Нора се е родила в Пекин на 04.09.1932г. и е била осиновена от известното в Шанхай семейство Сунг. По време на Втората световна война те избягват от японците. След края на войната Лем става адвокат, поради което често се е сблъсквала с репресивния режим на червения Китай. За нейна вина пред зверската система на комунизма са посочени живота и убежденията й. Разпити, промиване на мозъка и робски труд в лагер, заплаха с разстрел - всичко това е имало една цел - да сломи духа на Нора и да я застави да се отрече от вярата си в Бог. Лам е заплатила висока цена, но въпреки всички изпитания тя е преживяла. След известно време успява да избяга в САЩ, където Нора взима участие в тв програмата на Кетрин Кулман "Аз вярвам в чудеса". След това под нейно ръководство тя започва свое собствено служение обхващащо цяла Азия, Китай и САЩ. През 1985г. Нора се връща в Китай и проповядва в държавните църкви в Шанхай, а през 1988г. получава покана от ССТV (държавната телевизия на Китай) да бъде водеща на тв програма. Филмът разказва за първата половина на живота на Нора Лам до момента когато тя се измъква от робство на свобода в САЩ.


В помощ на потребители с по-слаб интернет, филмът е разделен на части.

I Част

II Част

III Част


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови