Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Пастор Максим от църква 'Пробуждане' в София свидетелства.

maksim

Гледайте видеото:

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Диана Реча 07-09-2017 12:55
"Евангелието" на просперитета е дяволско и е поклонение на Мамон.И пастирят е душегрижител на поверените му от Господа овце.Ако основната му цел е лична облага,комфорте н живот и да се развява по
луксозни круизи и пътешествия из удобни държави и лицемерно да говори на "овцете" от луксозна лимузина ,че ги обича и ги окуражава да дават,че да им се даде,то този"пастор"е сбъркал смисъла на понятието и длъжностната характеристика" Пастир" по Божийте критерии за пастируване.Пас тирството стана особено доходоносен бизнес в последните времена.Покайте се и си отворете очите за да не си останете само с притежанията на този свят,заплатили прескъпа цена с погубването на душите си.За който не е чел "Откровението за последните дни"от 1973 г.на Дейвид Уилкерсън,нека да го прочете.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови