Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Подобно на това, са били изяждани християни от лъвовете, когато са били пускани на тях.

lion

Подобно на това, са били изяждани християни от лъвовете, когато са били пускани на тях. Но те, не са се отрекли от Исус Христос.
Готов ли си да се отречеш от себе си и да вдигнеш кръста си, за да следваш Господ Исус Христос?!
Всеки, който се нарича с Господнето име, трябва да си зададе този въпрос, защото като цяло, християнството по целия свят, не казвам всички, но мнозина, като че ли е с изкривени представи.
Бог е заповядал да изпитваме себе си в светлината на писанията, за да разберем дали наистина сме във вярата.
Християнството, според Божието Слово, не е копнеж за земното, имоти, удобства, богатство, бизнес, който толкова ненавиждам, но Бог е заповядал да изпитаме себе си!
И така, моля ви, братя, поради Божиите милости да представите телата си в жертва жива, свята, благоугодна на Бога, като ваше духовно служение. И недейте се съобразява с този век , но се преобразявайте чрез обновяването на ума си, за да познаете от опит какво е Божията воля – това, което е добро, благоугодно на Него и съвършено.
Римляни 12:1‭-‬2 РИ ББД
И съм уверен в това, че дори апостол Павел, или който и да е от Божиите хора, има някой от тях тук сега, мнозина ще го отхвърлите, защото няма да приемете такъв вид християнство, а точно това е, което сам Исус е заповядал: Отречи се от себе си, вдигни кръста си и ела и така Ме следвай....

Жулиян Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови