Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Виждал ли си ангели? Ако не, гледай това!

Видеото е записано от Пастор Игор Шведов. По същото време в къщата е починало дете. Хората казват, че те са дошли за да отведат душата му в Рая! Клипът е сниман с GSM!

Видео

християни.com

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+2 #2 христина Г З 05-10-2015 19:47
Една много деликатна тема!!!!! ...Що не е спасил детето тоя бог, ами ангели ще праща. .......

Какво значи да спаси?Всяко дете родено извън греха,тоест дете: което не разбира кое е грях,като :не послушание към родиелите,любоп итство към голотата,лъжа,у мраза,нахалство ,и подобни.
Деца ,които не разбират тези зли качества са ,горе-долу до 7 годишна възраст.Децата които не знаят са СПАСЕНИ дори и след смърт,тоест са в РАЯ.Деца които вършат тези неща, със ясното съзнание ,че е зло.И когато,родители те не се молят и не вярват в БОГ.И дори насърчават греха.При смърт на такова дете и то не се,покаяло преди смъртта то отива в ада. А прекрасните същества АНГЕЛИ, се борят за нас всяка една секунда,иначе всички щяхме да сме умрели.Има различни Ангели,с различна роля за изпълнение.Едни носят молитвите на христианите отправени към БОГА,едни пазят душите ,други са неотлъчно до нас и т.н.Всеки,който не вярва в Бог и в Христос който Бог прати да умре за нас.Може да разбере!Ако си наранен ,угнетен,болен, умиращ,мразен,н едоразбран,хомо сексуалист,крад ец,прелюбодеец и други подобни товари които са на гърба ти!!!!И не издържаш,ИДИ В СТАЯТА СИ САМ И КАЖИ СЪС СЪРЦЕ И ДУША ИЙСУСЕ УЧИСТИ МЕ И МИ ПОКАЖИ КОЙ СИ!!!! И АКО СИ ИСКРЕН!!! ГЛЕДАЙ ЧУДОТО СИ И ДЕРЗАЙ ДУШО Аз лично повярвах по подобен начин.Гаранта за това е Ийсус Христос и неговата КРЪВ ПРОЛЯТА НА КРЪСТА!!!!САМО ПОИСКАЙ!!!!!!!! !!
Цитиране
 
 
-5 #1 Камен 05-01-2015 15:57
Аз пък не вярвам в бог. Кви ангели, кви глупости. Що не е спасил детето тоя бог, ами ангели ще праща.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови