Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Даде на бездомник 100 долара и го проследи да види за какво ще ги похарчи! (СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ)

По време на новогодишните празници, хората често извършват добри дела и видео клипове, които да отразяват истинския дух на тези дати. Въпреки това, съществуват дела, които изненадват и показват, че материалното не е най-важното.

JoshPalerLink е един от онези, които се занимава със създаването и качването на различни видео клипове в най-известния интернет сайт за споделяне на видео клипове YouTube. Този път той направи видео, което разтърси всички в социалните мрежи. В това видео, главния герой се казва Томас, един възрастен човек с една тъжна история зад себе си. Този човек ще докосне и най-дълбоките ви емоции с това, което направи.


След няколко часа преследване, Жош дава 100 долара на Томас, който е безкрайно щастлив за постъпката на младото момче. След кратко преследване, бездомникът отива в супермаркет и закупува продукти. Социалните екперименти показват, че този човек вероятно ще закупи алкохол, дрехи и други принадлежности, необходими за ежедневието си, но не! Случва се нещо напълно противоположно!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови