Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Евангелизъм в Нигерия - Рейнхърд Бонке

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Бонке е известен със своите евангелизационни кръстоносни походи в Африка.

В по-ранните години от живота си Бог е поставил желание в сърцето му да служи на Африканския континент и той е посветил живота си на провеждане на евангелизаторски кампании под открито небе в Африка, всяка от които е била посетена от 1,6 млн. души. За 35-годишното служение на Бонке CfaN е регистрирала на 72 млн. решения за следване на Христос.

„Работата ми в Африка е финансирана главно от американските християни и аз съм толкова щастлив и благодарен за техните жертвени сърца”, споделя Бонке. Днес централата на CfaN се намира в Орландо, но служението има офиси и в Канада, Германия, Великобритания, Нигерия, Южна Африка, Сингапур, Австралия, Хонконг и Бразилия.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови