Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бени Хин в България 2014 (Цялото служение)

Бени Хин в България 2014 (Цялото служение)

Бени Хин в България

Бени Хин в България

Видео

СПОДЕЛИ И БЛАГОСЛОВИ ПРИЯТЕЛ!

1 част

2 част

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
-1 #10 лина 01-01-2015 19:19
Много прости хора има в България ,ей,много! Положението е отчайващо.Някак ви идиоти тръгнали да коментират Божиите хора .Тия нещастни адвентни тъпанари и останалите шемети през живота си нищо смислено не са направили,но са големи"анализат ори".Много прости хора,ей,много.. .
Цитиране
 
 
0 #9 mayaKRASI 09-11-2014 17:04
blagosloven bude beni hin bog da pazi jivota mu i semeistvoto mu slava na boga veli i svqt e na6iqt gospod i bog isus hristos i nqma podoben na nego blagodarq na bog za takiva lideri i slujiteli kato tozi pastoe neka bog da ni opotrebqva za negova slava amin!
Цитиране
 
 
0 #8 zvezda1 10-10-2014 13:11
значи в цялата библия пише за пастирите за наемниците и за истинските пастири господ казва че щте въздаде за всеки пастир които не със сърце и ум които бог иска има такива като този бени които са се самозабравили и възгордели бог е дал дарбите си и никога не си ги взема братно но съдът принадлежи само на бог а ние трябва да се пазим от такива учители и нови учения бог е дал святият дух на води и пръководи всеки нека духът ни казва винаги кои кои е и бог ни пази от лъжесвидетели амин
Цитиране
 
 
+2 #7 ЛюбовДаскалова 06-10-2014 14:03
Цитит от Филип И.:
Бях там ... Да взима пари за да нощува в най-скъпите хотели НЕ ми се струва много смирено.
! Но важното тук е какво казва Новият Завет !
Откровение 3:17 Понеже казваш: Богат съм, забогатях и нямам нужда от нищо, а не знаеш, че ти си окаяният, нещастен, сиромах, сляп и гол
Лука 12:15 И каза им: Внимавайте и пазете се от всяко користолюбие; защото животът на човека не се състои в изобилието на имота му.
Матей 19:23-24 А Исус рече на учениците си: Истина ви казвам: Мъчно ще влезе богат в небесното царство.При това ви казвам: По-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Божието царство.
Ето това е новозаветно твърдение. Но потвърждава ли се от живота на Исус или апостолите?
2 Коринтяни 8:9 Защото знаете благодатта на нашия Господ Исус Христос, че, богат като бе, за вас стана сиромах, за да се обогатите вие чрез Неговата сиромашия.
И това е по повод евангилието на просперитета.

А по повод на чудесата ще ви запитам те ли са фактор за вас>? .... За жалост не се изпитват нещата през Словото... В днешно време силно се спекулира с името Исус ... Ако разгледаме правилно пророческите книги 2 Солунци и Отковение ще разберем,че Антихриста ще бъде приет доста широко.
2 Солунци2:4 който така се противи и се превъзнася над всеки, който се нарича Бог, или на когото се отдава поклонение, щото той седи [както Бог] в Божия храм и представя себе си за Бог.
Прави дела не по-малки от самия Бог..
Емануил!

Като цяло си прав(може би преувеличаваш малко).
Но в интерес на истината бих припомнила нещо: Матей 7:20-21 И тъй, от плодовете им ще ги познаете. Не всеки, който Ми казва: Господи! Господи! ще влезе в небесното царство, но който върши волята на Отца Ми, Който е на небесата.
(И тук внимание стихове 22-23) В онзи ден мнозина ще Ми рекат: Господи! Господи! не в Твоето ли име пророкувахме, не в Твоето ли име бесове изгонвахме, и не в Твоето ли име направихме много велики дела? Но тогава ще им заявя: Аз никога не съм ви познавал; махнете се от Мене вие, които вършите беззаконие.
Доста тежко и еднозначно!
И аз смятам,че в днешно време повече се обръща внимание на конкретни личности,а не на Бога... за жалост. Бени Хин е един ясен такъв пример. Наистина сатана може да имитира в доста неща Бог,иначе стотиците фалшиви религии не биха издържали и до ден днешен нали?
Много ми харесва как завършваш с благословение и призив да отделим внимание и време на нашият Спасител и пример в живота! Наистина Бог с вас!
Цитиране
 
 
+2 #6 Филип И. 26-09-2014 18:30
Бях там. Братя и сестри доста бях учуден,като го слушах. Интересно заявление: "Посейте и ще пожънете,колкот о повече дадете,толкова повече Бог ще ви даде.Соломон е бил много богат... Християните трябва да сме просперитетни" и т.н... Всеки разумен човек знае,че царете (даже и българските) са богати. Даже и биснесмен да е - ако работят 600хил.(приблиз ителното население при цар Соломон) човека за него пак ще е богат. Да взима пари за да нощува в най-скъпите хотели не ми се струва много смирено.
! Но важното тук е какво казва Новият Завет !
Откровение 3:17 Понеже казваш: Богат съм, забогатях и нямам нужда от нищо, а не знаеш, че ти си окаяният, нещастен, сиромах, сляп и гол
Лука 12:15 И каза им: Внимавайте и пазете се от всяко користолюбие; защото животът на човека не се състои в изобилието на имота му.
Матей 19:23-24
А Исус рече на учениците си: Истина ви казвам: Мъчно ще влезе богат в небесното царство.При това ви казвам: По-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Божието царство.
Ето това е новозаветно твърдение. Но подтвърждава ли се от живота на Исус или апостолите?
2 Коринтяни 8:9 Защото знаете благодатта на нашия Господ Исус Христос, че, богат като бе, за вас стана сиромах, за да се обогатите вие чрез Неговата сиромашия.
И това е по повод евангилието на просперитета.

А по повод на чудесата ще ви запитам те ли са фактор за вас>? И при мюсилмани сатават чудеса, в сатанинските църкви сатават чудеса, магиосниците превръщат вода във вино и т.н... Но на каква цена? Не може служител на Бога да живее в разврат, да харчи милиотни за себе си и само защото стават чудеса около него да му се вярва... Не се заблуждавайте! Отворете си Новите Завети и вижте как е живял Исус! Антихристските духове ще имат власт на земята.
Откровение 16:14
защото те са бесовски духове, които, като вършат знамения, отиват при царете на цялата вселена, да ги събират за войната във великия ден на всемогъщия Бог.
1 Йоаново4:1-2 Възлюбени, не вярвайте на всеки дух, но изпитвайте духовете дали са от Бога; защото много лъжепророци излязоха по света.По това познавайте Божия Дух: всеки дух, който изповяда, че Исус Христос дойде в плът, е от Бога;
За жалост не се изпитват нещата през Словото... В днесшно време силно се спекулира с името Исус, даже има и гей църкви,които изповядват Божието име,но това правилиги Божии? Не. Ако разгледаме правилно пророческите книги 2 Солунци и Отковение ще разберем,че Антихриста ще бъде приет доста широко.
2 Солунци2:4 който така се противи и се превъзнася над всеки, който се нарича Бог, или на когото се отдава поклонение, щото той седи [както Бог] в Божия храм и представя себе си за Бог.
Прави дела не по-малки от самия Бог..
Емануил!
Цитиране
 
 
+10 #5 SNEJANA VALTCEVA 23-09-2014 16:19
Какъв УЖАС! Какъв театър! Колко заблуден и глупав народ! Прочетете в Библията как и на колко места се описват лъжепророците - като че ли точно Бени Хин са имали пред вид и са го описали точно - разровете се в Нета и проучете този човек преди да го величаете толкова! НАРОДЕ МОЙ, ПОКАЙ СЕ! ЗАЩО ДА ПРЕКАРАШ ВЕЧНОСТТА В АДА?
Цитиране
 
 
-5 #4 Миланова 15-09-2014 09:51
Слава на Бог, че изпраща сред нас свои достойни служители, чрез които да ни изяви мощната сила на Святия Дух и да ни укрепи и усили във вярата! Благодаря на Бог за Бени Хин. Без значение е какво се говори за него. Той ми е помогнал много в годините със своите проповеди и книги. Благодаря ти Исусе!
Цитиране
 
 
+3 #3 Миланова 15-09-2014 09:48
Когато влезнах в православна църква носейки своята протестантска Библия, един свещенник направо ми изкрещя да се махам с тази дяволска библия. Простих му, защото не свещеника е виновен, но дяволът, който иска да ни разделя, за да ни владее. Радославе, ти от кои си? От Христовите, които искат да не се делим или от дяволските чада, които искат да разделят и да владеят, но не с Бога?
Цитиране
 
 
+7 #2 Radoslav N . B. 14-09-2014 20:25
Edin istinski sluga na dqvola - beni hin !!! Razrovete se v NET-a za nego i shte otkriete potresavashti razkritiq... toi e edin mnogo dobar spiritist i hipnotizator, i oshte po-dobar lajeu4itel - ako vzemem vpredvid kolko hora sa se polagali po nego !!! Jiveem v 21 vek i ako chetete Bibliqta bi trqbvalo tozi sharlatanin da ne moje da vi zabludi taka lesno !!! Razrovete s i sami shte se obedite...
Цитиране
 
 
+1 #1 Radoslav N . B. 14-09-2014 20:21
http://www.pravoslavie.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%89%D0%B5%D0%BD/#.VBXNC6M5LFw
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови