Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Малко момиче изцелява болести чрез силата на Христос!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Малко момиче изцелява болести чрез силата на Христос!

Видео

Видео

Публикувано е видео от Бразилия , което показва как Алан'и помага на жени да се движат без патерици, а когато положи ръце върху ХИВ-позитивен човек, той се изчиства от болестта ...

Алан Сантос проповядва в Божията църква на Адаута Сантос в Рио де Жанейро. Сантос твърди, че дъщеря му може да лекува рак, артрит и ХИВ и то само с едно докосване.

Два пъти седмично болни хора от цялата страна пристигат в църквата, за да се докоснат до Алан.

В края на сесията Алан и баща й събират милостиня. Алан лекува хората вече три години. Тя се надява, че един ден ще стане докторка, предаде Daily Mail.

- "Моля се и Бог прави чудеса" - казва малкото момиченце, което наричат" малката Мисионерка".

Нейният баща, който преди да се новороди е бил в сферата на престъпността, споделя, че тя е нормално дете, което има дарба - изцелителни сили. - "Исус е този, който лекува, дъщеря ми е само инструмент", смята Сантос.


Видео

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови