Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Ромче стана интернет - сензация заради знанията си по география!

Видео

Видео

Циганче с удивителни географски познания се превърна в звезда във Фейсбук! Ромче стана истинска интернет-сензация заради знанията си по география, с които дори печели пари.

Него няма да го видите в някое от многобройните телевизионни състезания за таланти или такива, в които участват деца. То е просто поредното хлапе от гетото, което говори на развален български, знае да псува като хамалин и говори на турски език, пише razkritia.com.

Цветелин Кънчев дори в първия момент няма да признае, че детето е ромче, а ще каже, че идва от онзи етнос наречен „миллет”. Момченцето обаче за един ден се превърна в истинска звезда в мрежата и за разлика от събратята си е популярно не с някоя върла простотия или антибългарска гавра, а със знанията си.

Питайте го коя е столицата на някоя държава, най-високата точка на света и различни други географски факти – то ще ви отговори, но само срещу заплащане! Този, който го интервюира го нарича „професор” и с радост дава пари, за да му покаже знанията. Малкият дори има „пиниз” като си получава „хонорара”, за да го умножи!

Момчето може и да бърка някъде, но интернет потребителите просто полудяха с коментарите си за него. Някои се съмняват за пореден път, че работата е нагласена. Други твърдят, че е от Кричим и наистина знае много и общува като възрастен. Трети пък се засягат от коментарите, че интелигентността му е над средното ниво на 90% от хората в България.

Вижте какво може всъщност знаещото циганче – вундеркинд и преценете сами!


Видео

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови