Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Видео показва как се правят кренвиршите. Гладни ли сте още?

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

видео

(видео)

Те са храна номер едно на всички спортни събития в САЩ и заемат огромно място в кулинарното сърце на американците, а някои дори ги определят като страшно вкусно порочно удоволствие. Но какво всъщност има във всеобичаните кренвирши на хотдозите.

Клип се е заел да покаже нагледно как се правят те и какво се слага в тях. При това гледката никак не е приятна. Кадрите са заснети за предаването How It's Made на Discovery Channel. На тях се вижда как остатъци от прасета, крави и пилета се смилат, докато не станат една консистентна маса, която впоследствие се оформя в кренвирш.

Видео

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови