Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Желаещите да помогнат нека последват тази връзка: КЛИК
За информация по фактурирането или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ИЗУМИТЕЛНО! Учени заснеха смъртта!!! (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

(видео)
ИЗУМИТЕЛНО! Учени заснеха смъртта!!! (ВИДЕО)

ИЗУМИТЕЛНО! Учени заснеха смъртта!!! (ВИДЕО)

Учени направиха сензационно откритие – успяха да заснемат смъртта.

Във Великобритания наблюдаваха с микроскоп светлина, под формата на лъчение от умиращо тяло. Британските учени имаха повече от уникален шанс да видят как в действително изглежда смъртта. Пред очите им във вид на синкава светеща вълна, тя се отделила от загиващ организъм.

Обект на наблюдението им под микроскоп бил умиращ червей. Експериментът е дело на екип, ръководен от професор Дейвид Джеймс от лондонския Институт за стареене. Ученият обобщи, че той и колегите му са наблюдавали химическите пътища на самоунищожението на организма, каквото всъщност е синкавата светлина.

Откритието е сензационно не просто от емоционална гледна точна. “Експериментът постави под съмнение теорията за това, че стареенето е следствие от натрупани молекулярни повреждания. Трябва да се съсредоточим върху биологичните процеси, които се случват при стареенето и смъртта, за да разберем, как може те да бъдат забавени или прекъснати“, уточни професор Джеймс.

Вижте и вие с очите си това чудо на науката, което може да предизвика революция сред човечеството дори в рамките на нашия живот:


Видео 1

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови