Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ИЗУМИТЕЛНО! Учени заснеха смъртта!!! (ВИДЕО)

(видео)
ИЗУМИТЕЛНО! Учени заснеха смъртта!!! (ВИДЕО)

ИЗУМИТЕЛНО! Учени заснеха смъртта!!! (ВИДЕО)

Учени направиха сензационно откритие – успяха да заснемат смъртта.

Във Великобритания наблюдаваха с микроскоп светлина, под формата на лъчение от умиращо тяло. Британските учени имаха повече от уникален шанс да видят как в действително изглежда смъртта. Пред очите им във вид на синкава светеща вълна, тя се отделила от загиващ организъм.

Обект на наблюдението им под микроскоп бил умиращ червей. Експериментът е дело на екип, ръководен от професор Дейвид Джеймс от лондонския Институт за стареене. Ученият обобщи, че той и колегите му са наблюдавали химическите пътища на самоунищожението на организма, каквото всъщност е синкавата светлина.

Откритието е сензационно не просто от емоционална гледна точна. “Експериментът постави под съмнение теорията за това, че стареенето е следствие от натрупани молекулярни повреждания. Трябва да се съсредоточим върху биологичните процеси, които се случват при стареенето и смъртта, за да разберем, как може те да бъдат забавени или прекъснати“, уточни професор Джеймс.

Вижте и вие с очите си това чудо на науката, което може да предизвика революция сред човечеството дори в рамките на нашия живот:


Видео 1

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови