Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Кучешка преданост трогна света

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Кучешка преданост трогна света

(видео)
Кучешка преданост трогна света

Кучешка преданост трогна света

Трогателни кадри станаха интернет сензация. Във видеото е снимано куче, което пази тялото на друго, убито при пътнотранспортно произшествие, съобщава Нюз7.

В нощта на 22 декември малко бяло куче е прегазено от кола на улицата в малко градче в Северозападен Китай. Малко по-късно на мястото се появява друго куче – кафяво на цвят, което остава до тялото на сгазеното през цялата нощ, въпреки че температурата пада до минус 13 градуса.

Гледката трогва жителите на града, които поставят столче в средата на платното за да предпазят животното от преминаващите превозни средства.

Минувачите снимаха и публикуваха кадрите онлайн, а историята бързо обиколи света. В крайна сметка собствениците на близкия до кръстовището ресторант взеха мъртвото куче и го погребаха под дърво в градския парк. Кафявият му събрат ги следваше през целия път.


Видео 1


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Коментари   

 
+1 #1 DANI-2266 04-01-2014 17:54
:Можем само да се учим от животните !Каква преданост , каква истинска близост показват те ! Ние сме тъпи същества, които не си почитаме даже и децата ! Вижте каква тъга имаше в очите на това куче, което не се отделяше от мъртвото си приятелче ! Животните ни дават пример , но ние хората не можем да бъдем като тях! ПЕТ КУЧЕТА ИМАМ, ВСИЧКИТЕ СА РАЗЛИЧНИ ПО ХАРАКТЕР И МОГА САМО ДА СЕ УЧА ОТ ТЯХ !ПРЕДАНИ СЪЩЕСТВА - ОБИЧЛИВИ !
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови