Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Не вярвате в Бог? Вижте това!!!

Не вярвате в Бог? Вижте това!!!

(видео)
Не вярвате в Бог? Вижте това!!!

Не вярвате в Бог? Вижте това!!!

За тези, които все още не вярват в Бог, гледайте >>>
и помнете, няма случайни неща!


Видео I част


Видео II част


Видео III част


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
-1 #2 Hd.s 17-04-2016 16:32
Ако тези видеа са доказателство за божия намеса за опазване на човешката здраве и живот, какво да кажем за всички онези, които не са имали шанса на тези хора? Има много такива видеа в които хората съвсем не оцеляват, дали ако се качи такова видео и му се сложи същото заглавие ще въздейства върху хората, не мисля!
Цитиране
 
 
+4 #1 д-р Петроff 23-01-2016 13:32
На всеки "атеист" задавам един и същ въпрос и получавам един и същ отговор. Запомнете Първият въпрос на д-р Петроff към така наречените атеисти: Ти от кой искаш да си произлязъл,от маймуната ли или от Бог? сещате се как отговарят.Ведна га следва Вторият въпрос и съвет на д-р Петроff към неверниците: Вие искате ли да живеете в свят,изпълнен със случайности и хаос или в свят подреден от Бог?Само ако изключите случайността от живота си и ще видите Божиите проявления.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови