Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Скандално видео на производство на колбаси заля интернет

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Скандално видео на производство на колбаси заля интернет

Видео
Потресаващи кадри на производство на колбаси взривиха интернет. Скандалното видео е заснето в Русия, но хиляди потребители на социалните мрежи коментират, че колбасите се приготвят по същия начин и в родните цехове. "Не стига, че правят саламите от разни кожи, хрущяли, кокали, мазнини и не знам още какво от животните и я има 5% истинско месо, я няма, но това вече преминава през всякакви граници! Мога само да ви кажа да внимавате какво ядете… истина е, че са по-евтини, но вие си преценете дали си заслужава", възмущава се млад мъж, след като видя кадрите.

Коментирайте видеото в Български Християнски Форуми

Видео

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Коментари   

 
-3 #2 Luz 14-04-2016 09:38
After you have goot got into the username, choose how
very much gold, vips or gold you need to transfer to
your account.
Цитиране
 
 
-2 #1 Marla 15-03-2016 20:37
That stated as the game is up to date through out 2016 we will become updating the online compromise device sso you constantly have got a working download to use.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови