Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Настръхващо! Христос и Богородица се появиха на снимка от Google Earth! СНИМКА и ВИДЕО!

(Видео)Шокираща снимка, направена от Google Earth в Швейцария, развълнува много онлайн потребители, които успяха да забележат на нея изображенията на самия Иисус Христос и неговата майка Света Богородица, появили се в небето, пише за любопитната история сайтът inews.bg


Христос и Богородица

Христос и Богородица

Вниманието на посетители на Google Earth е привлечено от една конкретна снимка, направена на магистрала в Швейцария от спътник. На самата снимка, разкриваща пътя и околния пейзаж, съвсем ясно се забелязват и две мистериозни размити фигури, носещи се свободно във въздуха над шосето.

Британският таблоид „Mirror” пише впоследствие, че Google Earth е успял да запечата един наистина поразителен момент – появяването в небето на Иисус Христос и Света Богородица . Изданието пише, че тъмната фигура на снимката е именно силуетът на Христос, а розовият силует до него принадлежи на майка му Богородица. Случаят предизвиква голям интерес сред онлайн потребителите по света, като скоро се появяват и такива сред тях, които виждат в мистериозното появяване на божествената двойка над магистралата истински знак за някакво  чудо . Заедно с тях обаче се появяват и много  скептици , които обясняват шокиращото изображение чрез някаква грешка в софтуера и не приемат, че шофьорите, пътуващи по пътя, са станали свидетели на нещо подобно.

Нека не забравяме и какво пише в свещените писания:

Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте;
защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните.
Матей 24: 23-24


Видео

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+6 #1 ivi 02-11-2013 17:53
Честно казано... Това е дори леко стряскащо... А и защо Иисус би направил това?... Знаейки, че ще бъде видян и просто така изведнъж решава да се носи над земята... А и ТО Е КАЗАНО.... ТОЙ Е ОБЛЕЧЕН В СВЕТЛИНА И СЛАВА.... ТУК ДОРИ ВИДА МЕ ПЛАШИ... ТОЙ ЩЕ ИЗГЛЕЖДА МНОГО ПО- ВЕЛИЧЕСТВЕНО И Е КАЗАНО КОГА ЩЕ Е ПРИШЕСТВИЕТО МУ... ВЕДНЪЖ ЩЕ БЪДЕ И ТО ЩЕ Е НАЙ- ВЕЛИКОТО....ТАК А, ЧЕ ЕДВА ЛИ ТОВА Е ИСТИНА...
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови