Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Откриването на Рая - най-голямата тайна на НАСА?

Няма никакво съмнение, че някой или нещо е предопределило решението да се насочи телескопът Хъбъл именно в тази област на Космоса – към Царството на Бога….
Преди няколко дни дойде новината, че британските национални архиви са започнали да разсекретяват редица документи и свидетелства за съществуването на извънземен разум. Това е сбирка от 8500 страници, която съдържа документация за УФО явления, съобщения и свидетелства за сблъсъка на човечеството с извънземния разум от 2000 до 2005 г. и се смята за една от най-големите в света. В същото време може би най-страхотното откритие по въпроса за извънземния разум си остава това на НАСА от 1994 г., което в много отношения е засекретено и до днес.
Уникалният участък от звездното небе.
През януари 1995 г. германско астрономическо списание публикува кратко съобщение, което веднага е препечатено от много научни, религиозни и популярни издания: „Във Вселената е открита и заснета Обителта на Бога!“
Каква е историята на това съобщение? На 26 декември в Националната аерокосмическа агенция на САЩ (НАСА) са разшифровани фотографии, предадени от космическия телескоп Хъбъл. На тях се появява така наречената „сияеща структура“, която плава в космическото пространство. Преди да бъдат засекретени, за няколко минути снимките стават достъпни за ползвателите на световната уебмрежа. На един от фотокадрите отначало се вижда само малко мъгляво петънце. По-късно учените насочват отново огромния обектив на телескопа върху най-далечния ъгъл на Вселената, достъпен за обзора на космическата техника. И „петънцето“ се превръща пред изумените им погледи върху многометровия проекционен екран в лабораторията за управление на Хъбъл в сияеща структура, която прилича на фантастичен град.
Конструкцията с неописуеми за човека размери и намираща се от нас в просторите на космическото пространство на милиарди светлинни години, сияе с неземна светлина. „Плаващият град“ единодушно е наречен Обител на Твореца, мястото, където може би е разположен престолът на Господа Бог. След време представител на НАСА заявява, че „Плаващият град“ не би могъл да бъде заселен в привичния за нас смисъл на думата.
Съществува и друга, не по-малко фантастична версия за произхода на заснетия космически град. Ако се предположи, че Вселената е обитавана от множество отделни цивилизации, стоящи на различни нива в своето развитие, то сред тях би трябвало да се намират и суперцивилизации, които са овладели огромни пространства от Вселената. При това положение дейността на тези суперцивилизации, в това число и „инженерната“, трябва да е забележима на разстояние от много милиони светлинни години. Обаче подобно нещо доскоро не е забелязано от астрономите в света. И ето – появява се техногенен обект с галактически мащаби. Предполага се, че „Града“ е точно такъв инженерен обект на неизвестна за нас могъща извънземна цивилизация.

По-близо и по-близо…

Размерите на „Града“ поразяват. Нито един известен на науката космически обект не е в състояние да съперничи с него. Нашето земно кълбо, съпоставено с него, би изглеждало като песъчинка.
Накъде се движи и движи ли се това величествено създание? Компютърният анализ на серията фотографии, получени от космическия телескоп Хъбъл, показва, че движението на „Града“ като цяло съвпада с движението на обкръжаващите го галактики и никакви отклонения от общоизвестните закони не се наблюдават. Обаче при триизмерното моделиране на тази отдалечена част от Вселената се изяснява потресаващият факт, че не тази част от Вселената се отдалечава от нас, а ние се отдалечаваме от нея…
Именно това мъгливо петънце на фотографиите в създадения компютърен модел се оказва Центърът на Вселената. Вижда се, че галактиките се „разбягват“ именно от тази точка на Вселената, в която се намира „сияещата структура“. Другояче казано, всички галактики, в това число и нашата, някога произлизат от тази пространствена точка, и именно около „сияещата структура“ става завъртането на Вселената. Затова първата представа за „Града“ като Обител на Бога, се оказва рядко сполучлива и близка до истината.

„Сияещата структура“ („Градът“), плуваща в космическото пространство
НАСА отказва да публикува стари и нови фотографии на „Града“, но през 1994 г. служителката в агенцията д-р Марсия Мезон успява да изнесе тайно фотография, на която е заснета „сияещата структура“. Тя е публикувана от световните масмедии, но въпреки това НАСА отказва да признае нейното съществуване.
Ето какво отбелязва в своите репортажи агенцията „Уийкли уърлд нюз“ на 8 февруари 1995 г.:
„След проведения от астронавтите на совалката ремонт на космическия телескоп Хъбъл, неговите огромни лещи се фокусират върху изображенията на звездите в края на Вселената и фотографират Рая!
Това са думите на автора и на изследователката д-р Марсия Мезон, която твърди, че висшите чинове в административния апарат на НАСА споменават, че на 26 декември 1994 г. телескопът изпраща в Годарския команден център за управление на космическите полети повече от сто фотографии.
На представената от д-р Мезон фотография ясно се вижда огромен бял град, плуващ в космическия мрак.
Друг експерт, обосновавайки твърденията си с източници от НАСА, твърди, че това определено е фотография на Рая, защото животът в този вид, в който ние го познаваме, не може да съществува в леденото космическо пространство.
– Ето го – това е доказателството, което ние всички чакахме – казва пред репортерите д-р Мезон. – С много късмет НАСА насочва телескопа Хъбъл в нужния момент и в нужното направление и получава тези фотографии. Аз не бих се нарекла вярваща, но нямам никакви съмнения, че някой или нещо е предопределило решението да се насочи телескопът именно в тази област на Космоса.
Това ли е самият Бог? Ако се вземе под внимание цялата безкрайност на Вселената и всички онези места за изучаване, в които НАСА би могла да изпрати своя взор, то най-вероятно това е така.
Представителите на НАСА отказват да коментират разкритията на д-р Марсия Мезон „изискващи по-нататъшното изучаване на фотографиите, получени на 26 декември 1994 г.“ Независимо от мълчанието на официалните представители обаче някои добре осведомени членове на агенцията предполагат, че НАСА е открила нещо, което е способно напълно да измени бъдещето на човечеството.
Те също така потвърждават, че президентът Бил Клинтън и вицепрезидентът Ал Гор имат голям интерес към анализа на тези фотографии и настояват за всекидневен отчет. Д-р Мезон потвърждава следното:
– Космическият телескоп Хъбъл е проектиран да прави фотографии на най-отдалечените ъгли на Вселената, но до преди ремонта, извършен от астронавтите, дефект на лещите не позволява пълноценно да се използват функциите му. След поправката телескопът насочва своето огромно око към далечния край на Вселената. Направена е настройка на фокуса и аналитиците от НАСА не могат да повярват на очите си… Следват многобройни проверки и накрая специалистите са категорични, че заснетото е истина. Те създават теорията, че в този „Град“ не може да съществува живот в онзи вид, в който ние го знаем. Единственото логическо обяснение е, че „Града“ е населен от мъртви души. Един от моите източници ми каза: „Ние намерихме мястото, където живее Бог!“.
Има слухове, че лично папа Йоан Павел II е помолил да му изпратят фантастичните фотографии, но Ватикана не потвърди, нито отрече тази информация. Тъй че знаменитото откритие остава забулено в тайна и никой не знае кога НАСА ще признае всичко…

Така изглежда нашата галактика. Учените казват че в нея има между 200 и 400 милиарда звездни системи. Какви ли още тайни се крият в нея?

в. „Дума“, 19. Март 2011, брой 64
Ст.н.с. Николай Котев, д-р по история

http://www.duma.bg/duma/node/12344

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #13 Динко Динев 29-06-2017 22:06
Бог ни е създал по свой образ и подобие. Той ни е дал пълна свобода на действия,мисли и избор. Той не ни е ограничил в нищ. Ние използуваме едва десетина процента от своя мозък. Най учените хора,използуват до 17% от мозъка си. Учените са установили,че със силата на мисълта,можем да се разградим до атоми и да се съградим от ново. Тогава,кой ни аграничава да се развием до там? Ние и никой друг! Не упреквайте своя създател за неща,които ние,самите правим,по собствено желание!
Най лесно е да се обвини някой друг за нашите грешки,ако бог има грешка,то,тя е,че ни е дал пълна и не ограничена свобода на воля и мисъл,както да можем да достигнем,пълно съвършенство,ка то него самия. Това,ако е грешка!?,то той е виновен,че ни се е доверил и ни е дал,пълна свобода!!!
От глвния координатор по етническите въпроси на автентичната БСДП,създадена на Бузлуджа и оновена от др.Петър Дертлиев и унищожена от ДС,които,той създаде!!!
Кой е виновен за това?
Пази,боже,сляпо да прогледне!!!
Благодаря и не търсете вината в другите,преди да я потърсите в самите себеси!!!
Цитиране
 
 
-1 #12 mustan 02-03-2016 19:02
gospod ni e dal nakolko procenta v mozika a i po natatika ne mojem da mislim prosto sme hora daje nemoje da si predstavim kakvo ili kak predstavlava raya
Цитиране
 
 
+5 #11 agapi 05-10-2015 05:48
Ако можем да видим душата тогава ще видим и Рая.В материалния свят можем да видим чудеса само ако Бог ни ги открие.Всичко друго са манипулации!
Цитиране
 
 
+5 #10 koleva 13-02-2014 16:37
az viarvam 4e sa6testvyva vajnoe da badem tam v denia na grabvaneto :-)
Цитиране
 
 
-5 #9 Драган Драганов 11-01-2014 23:54
Стига с тия глупости бе хора.. аман
Цитиране
 
 
+21 #8 vart 19-08-2013 23:48
Градът е някъде там във вселената ,където е и Господ Бог, и няма нищо случайно , ако Бог е решил и е насочил телескопа , да бъде волята Му
Цитиране
 
 
+2 #7 selenityy gomesyy 10-06-2013 00:21
vie naistina li mislite 4e tova e raq az ne vqrvam i znam 4e bog wte mi kaje na san ili 4rez molitva dali e vqrno
vqrvaite v ISYS XRISTOS i wte badete spaseni a koito ne povqrva wte bade izxvarlen
PP
zamislete varxy livota
Цитиране
 
 
+27 #6 TTT 19-02-2013 10:01
Градът със сигурност е някъде там...!
А въпросът е ТИ готов ли си за там?
Вярваш ли в Христос? Обичаш ли го?
Живееш ли с Него?
Цитиране
 
 
+14 #5 racho 04-07-2012 20:43
po vajna e na6ata vqra v spasenieto i nebesnoto carstvo
Цитиране
 
 
+15 #4 anah_su_namun 14-12-2011 00:14
Da, ama sa6to e kazal, 4e v posledni vremena 6te ima mnogo znamenia i na Nebeto, i na zemyata :) taka 4e az kazvam: VAZMOJNO E :)
Цитиране
 
 
+2 #3 pavel 13-12-2011 23:02
az pak si mislq 4e moje i da e tozi grad,vse pak ti ne vijdash kakvo ti e prigotvil v kraina smetka nali
:),samo vijdash edin svetesht unikalen grad
Цитиране
 
 
+7 #2 Administrator 13-12-2011 20:37
Цитит от anonimen:
ne mislq che tova e vqrno po prostata prichina che Bog e kazul che e prigotvil za nas neshto koeto oko ne e vidqlo taka che nqma kak tova da e Nebesniq grad .. :)


Съгласен съм :-)
Цитиране
 
 
+10 #1 anonimen 13-12-2011 19:41
ne mislq che tova e vqrno po prostata prichina che Bog e kazul che e prigotvil za nas neshto koeto oko ne e vidqlo taka che nqma kak tova da e Nebesniq grad .. :)
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови