Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Кои са Божиите неща, които трябва да върша?

Mного хора казват "Добре де, казва ми пастора, че трябва да правия Божиите неща, но кои са тези Божии неща?" В Библията ни се казва следното:

"Защото сме Негово творение създадени в Христа Исуса за добри дела, в които Бог отнапред е наредил да ходим." Ефесяни  2:10

Какво ни казва този стих? Казва ни, че не трябва ли да се чудим, кои са добрите дела, които трябва да правим? Чуйте, Господ от напред е наредил в кои добри дела да ходим. Много често ние си казваме "А, ми аз сега не знам какво да правя, не знам какво да правя трябва да се моля Бог да ми даде, откровение." Но Господ ни е отредил предварително добрите дела в които трябва да ходим! Разбираме ли го това?

Някой може да попита – "Добре, искам да ми кажеш веднага две неща, които трябва да направя за Бог".

Първото нещо е:  "Да възлюбиш Господа тоя Бог, с цялото си сърце, с цялата си душа, с целия си ум и с цялата си сила, и ближният като себе си."

И няма второ! Исус Христос каза, че върху тези два закона се крепи цялата Библия. Върху тези два закона се крепи целия ваш живот като християни. Ако вие можете да възлюбите Господа вашия Бог с цялото си сърце, с целия си ум, с всичката си сила и ближния както себе си, вие никога няма да задавате въпроса "Ама какво трябва да правя?"  Защото, ако вие Го възлюбите, то ще познаете добрите дела които Господ още в началото е отредил за нас.

 

 

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #1 Miroslav IONEV 10-12-2011 14:09
:43 Защото няма добро дърво, което дава лош плод, нито пък лошо дърво, което дава добър плод.
6:44 Понеже всяко дърво от своя плод се познава; защото не берат смокини от тръни, нито късат грозде от къпина.
6:45 Добрият човек от доброто съкровище на сърцето си изнася доброто; а злият човек от злото си съкровище изнася злото; защото от онова, което препълва сърцето му, говорят неговите уста.
6:46 И защо Ме зовете, Господи, Господи! и не вършите това, което казвам?
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови