Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Време за преценка

Марк Чирона: Бог каза: "Пренареди багажа си и пътувай в светлина” 28 юни 2011 г.

"Аз ще обновя тези, които са се надбягвали с колесниците"

Словото на Господ:

"Където и да ги водя в този час на преход и промяна, Аз движа Моите хора в измерение, където всичко е свежо, жизнено и енергично, със свежото докосване на Моето присъствие и на Духа Ми. На какво мога да оприлича тези дни?”

„Спомни си сега за пътуването на Илия в един сезон на огромна умора, веднага след голямата победа. Той преодоля силите на Ваал и Астарот, призова огън от небето и след това отвори небето по Моя заповед и заваля дъжд.”

"След като надбяга колесницата за Езраел, той той изпадна в изолация и в депресия след като беше заплашен от Езавел и демоничните й подкрепления.

Много от Моите синове и дъщери също са работили усърдно, но не са очаквали, че силите на тъмнината ще ги връхлетят и ще им пречат да продължат напред.”

"Но Аз ще обновя тези, които са се надбягвали с колесниците, така както Аз освежих Моя служител, Моя пратеник Илия.”

„ Аз поставих пред него в най-голямата му умора, стомна с вода и ангелски хляб за храна, с който да издържи дългия мъчителен четиридесет дневен път, докато стигне мястото на Височайшето посещение. Защото го доведох на планината Хорив, където му разкрих Моята слава, както на слугата Ми Моисей. И Аз припомних на Илия най-важното откровение за живота му:  Напред, нагоре и напред.”

" Този сезон на преход ще мине в ново измерение, ново измерение на откровения чрез Духа Ми. И вие ще ядете тогава ангелски хляб и Аз ще ви подкрепя.

Но има още едно пътуване на този преход, водещ към ново място на откровение, така че то ще включи издигането на следващото поколение.”

"Така че, слушайте това, което ви говоря, като на Свои деца.
И макар да се чувствате уморени и изтощени при тези обстоятелства, Аз ви призовавам да се движите напред и да Ме следвате.

Но това, което трябва сега да направите е да преподредите багажа си, като се освободите от всичко излишно, което сте носили досега. Пренаредете багажа си, за да пътувате в светлина. Ако багажът ви е лек, краката ви ще бъдат по-бързи. А когато сте преопаковали багажа си ще откриете вятър под петите, ще се издигате над царството на земните сили и над гравитацията, която ви дърпа надолу.


"А вие ще бягате с такава лекота на краката си, като че ли са във въздуха, с бързината на ангелската слава. И Аз ще подновя обещанията Си към следващото поколение. Аз се нуждая от едно ново поколение, което познава и е вкусило от силата Ми, за да бъде напълно изявено в идващото време. Без това въплъщение на Моята слава и Моята благодат, те няма да имат силите и ресурса да тичат в състезанието, наред с онези, които преди тях вече са тичали. "

 

Няма да разреша на силите на мрака, да ви възпрат по пътя към целта.

За вас има само една посока: НАПРЕД, НАГОРЕ и НАПРЕД. Само там има  снабдяване. Веднага щом пренаредите багажа си, ще възобновите силите и свежестта си, с истински глад за Моята мощ и слава. "

Очаквайте освежителния вятър на Святия Дух.

Чувам Бог да казва още нещо на Тялото Христово, но чувам, че Той да го казва и на нас, като на  народ – „има отчаян вик в Рая за ново откровение и разкриване установената  власт, присъствие и слава на Христос на земята.”

Този свят наистина трябва да види това. И макар до сега да сме бягали и  бягането ни да ни е изморило, все пак има сезони, през които трябва просто да издържиме докрай. Защото Бог иска да ни заведе някъде. Ако цялото ви семейство не е тук тази вечер, Господ иска от нас да прегърнем словото за целия си дом и да кажем, "Отче, ние ще пренаредим своя багаж и ще пътуваме в светлина".

Защото предстоящото е много по-голямо от това, което е било. Като домове ние ще бъдем установени отново - не въз основа на това, което сме били, а въз основа на това къде отиваме. Бъдете сигурни, освежителният вятър на Светия Дух идва и не е далеч, защото сме навлезли в обновена Петдесетница. Бог ще усили вятъра Си и враговете, които се стремят да ви възпрат, ще бъдат издухани, като плява от жито. Независимо дали сте на открито или тайно място, вие ще бъдете насърчени и помазани, което е свързано с призива ви и с идващия освежителен вятър.
Сега не е време за отказване!

Време е да се преподредят онези неща, които не служат на целта на Бога, за да се подреди само най-важното. Защото където отиваш, няма да имаш нужда от нещата, които си носил досега.
Всичко, от което сега имаш нужда е да намериш онова тясно място на Божията планина, където Неговата слава може да мине и да ти даде Неговия план и наставления за следващата ти задача.

 

 

Д-р Марк Дж. Чирона
Служение Марк Чирона
Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #2 Administrator 27-08-2011 22:19
Цитит от smile:
Чудесни думи от Бог!


Да, благословени :-)
Цитиране
 
 
0 #1 Янка 27-08-2011 22:12
Чудесни думи от Бог!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови