Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

РЕФОРМАЦИЯТА - МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА ЗА ИМИТАТОРИТЕ!

Ти можеш да говориш за реформация и това да не е според мярката на твоята сила! Ти можеш перфектно да комуникираш за реформация и да нямаш никаква сила, за да реформираш! Ти можеш винаги да се изказваш на правилното място и с правилните думи, но да си останеш едно жалко копие имитиращо други проповедници или тенденциозно движение! Ти си реформатор в дозата на твоята оригиналност!

Реформаторите не са добрите пера или интелектуалните умове, които могат професионално да словоблудстват, а тези, които решават да служат и се врязват в служението директно. Всеки от публиката може да вика за един или друг гладиатор, но това няма да го направи гладиатор или победител в битките!

Ти можеш цял живот да знаеш правилните неща и да си чешеш езика, с тези, които никога не би могъл или могла да достигнеш, но само защото ползваш имената на велики хора, не е задължително да си велик и ти. Докато си копие, ти просто не струваш! Няма никакво значение, колко професионален проповедник и мислител си ти! Един от най-бързите начини, за да се провали един бъдещ реформатор - е да си остане копие на някой друг реформатор!

Оригиналите са в действие!

Една от разликите между оригиналите и имитаторите е, че оригиналите са в служение, а имитаторите в скамейките! Имитаторите са като разярени съдии, които винаги знаят, какво трябва да се направи и как! Имитаторите са професионални манипулатори и целта на тяхната манипулация е да се възприемат за оригинали! Разстоянието между копието и оригинала е действието, което имитаторите ненавиждат!

Сунай Маджуров


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови